Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex Bobbi Kristina Brown (30) dood door overdosis

Nick Gordon, de ex van Bobbi Kristina Brown, is gestorven aan de gevolgen van een overdosis drugs.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

The Daily Mail schrijft dat hij vanwege een reeks hartstilstanden tijdens de nieuwjaarsviering is afgevoerd naar een ziekenhuis in Florida. Daar hebben artsen hem niet meer kunnen redden. Zijn naasten zouden op 1 januari over zijn dood zijn geïnformeerd.

Gordon's broer Junior Walker reageert ontzet op Facebook, waar hij schrijft: "God waarom moest ik mijn broer verliezen op Nieuwjaarsdag? Ik kan alleen maar huilen."

Bobbi Kristina Brown

Gordon had een relatie met de enige dochter van de in 2012 overleden zangeres Whitney Houston en zanger Bobby Brown. Bobbi Kristina Brown werd in 2015 bewusteloos aangetroffen in een badkuip in haar huis in Atlanta. Ze werd kunstmatig in leven gehouden en stierf zes maanden later.

Gordon is nooit strafrechtelijk veroordeeld, maar werd in een civiele procedure, aangespannen door vader Bobby Brown en zijn familie, schuldig bevonden aan haar dood. Hij was de familie 36 miljoen dollar (ruim 32 miljoen euro) verschuldigd. Gordon heeft zijn betrokkenheid bij de dood van zijn vriendin altijd ontkend.