doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Shakira en J-Lo verbluffen publiek tijdens Super Bowl-show (+ FOTO's)

Gisteren was de finale van de Super Bowl, hét kampioenschap in American Football. Shakira en Jennifer Lopen traden samen op, en dat was een absoluut genot.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Shakira en J-Lo maken publiek gek tijdens Super Bowl-show

Super Bowl Sunday

Gisteren was het in de VS weer Super Bowl Sunday, zo ongeveer hét grootste sportevenement van het jaar daar aan de andere kant van de grote plas. Het is één van de best bekeken evenementen op tv, en de organisatie trekt ieder jaar traditiegetrouw alle registers open om het publiek te vermaken. Dit jaar was dat onder andere een optreden van supersterren Jennifer Lopez en Shakira. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Kansas City Chiefs

Met zo'n show vergeten we bijna de hoofdact van het evenement: de finalestrijd ging dit jaar tussen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49'ers. De winst ging naar de Kansas City Chiefs, die daarmee voor de tweede keer ooit de Super Bowl wonnen. Man van de wedstrijd was Patrick Mahomes, die pas 24 jaar oud is maar door een touchdown en een paar prachtige passes de beslissende factor in de kampioensstrijd was. 

J-Lo & Shakira

Maar wie ook een atletische prestatie op hun naam kunnen schrijven waren de twee heldinnen van de avond: Jennifer Lopez (50) en Shakira (43). De respectievelijk Puerto Ricaanse en Colombiaanse diva's brachten hun latina roots mee naar het podium en dat leverde een show van jewelste op. Het publiek ging compleet uit zijn dak.

En terecht, want bedenk even: deze vrouwen waren onze idolen in de jaren 90, en wat ze nu nog steeds neerzetten mag een prestatie van formaat genoemd worden. Hieronder de foto's:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws