Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rico Verhoeven beëindigt na 13 jaar relatie met vriendin

Rico Verhoeven is na 13 jaar weer vrijgezel. De kickbokser en zijn vriendin Jacky Duchenne hebben besloten hun relatie te beëindigen.

Rico Verhoeven beëindigt na 13 jaar relatie met vriendin

Relatiebreuk

De twee waren dertien jaar bij elkaar, maar zijn nooit getrouwd. Wel hebben ze samen drie kinderen. De twee hebben er alles gedaan om een scheiding te voorkomen. Zo zijn ze in relatietherapie gegaan, maar dat mocht niet helpen. “Mijn ouders waren toen ik klein was namelijk al niet meer bij elkaar,” zegt Rico Verhoeven die het liefst wilde dat de twee het met elkaar zouden redden.

Rico tegen Badr

De problemen tussen het stel waren al een tijdje aan de gang. Zo ook tijdens het gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari. De twee twijfelden dan ook of Jacky bij het gevecht aanwezig zou zijn. “Dat was zo heftig voor me, dat ik in tranen dreigde uit te barsten,” vertelt de vechter aan de Telegraaf. Het was volgens hem het verdriet, de boosheid en frustratie van alle maanden ervoor.

Ook had Rico er last van tijdens het gevecht tegen Badr Hari. Door alle gedachten die in zijn hoofd spookten zei hij mee te gaan in de slagenwisseling van zijn tegenstander, waardoor hij uiteindelijk twee keer tegen de grond ging. Overigens won hij de partij wel.

Yolanhte

Door de relatiebreuk, komen er overigens ook weer nieuwe geruchten. Een van meest bijzonderse is er eentje met Yolanthe in de hoofdrol. Rico zou namelijk een boeket bloemen aan de presentatrice hebben gestuurd tijdens Valentijnsdag. Dat nieuws komt van zijn ex. “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont ik ben nog nooit een Valentijnscadeau gehad,” schreef ze onder een Instagrambericht van Yolanthe. Inmiddels is de reactie weer verwijderd.