Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Politie Florida sluit deel park af vanwege slangenorgie

De politie in Florida heeft een deel van het park rondom het Hollingsworth meer afgesloten. De reden? Er is een grote slangenorgie aan de gang.

Politie Florida sluit deel park af vanwege slangenorgie

Florida wildlife

De politie in Florida heeft een deel van het park rondom het Hollingsworth meer af moeten sluiten. De reden? Er is een ware slangenorgie bezig. Bezoekers van het park meldden de aanwezigheid van veel slangen, en na een inspectie heeft de politie besloten dat er niks anders op zat dan een deel van het park af te sluiten. Ook wordt door middel van linten aangewezen waar de slangen zich eventueel zouden kunnen bevinden.

Waterslang

Het is geen reden tot paniek. Ieder jaar vindt een dergelijke slangenorgie plaats. Het paarseizoen is namelijk begonnen en de desbetreffende slangensoort (de waterslang) komt massaal bij elkaar om te paren. De slang is overigens niet giftig en niet agressief naar mensen, tenzij hij wordt bedreigd. Toch is een deel van het park afgesloten omdat er zó veel slangen bij elkaar waren dat de veiligheid van de bezoekers niet meer kon worden gegarandeerd.