Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Weduwe Tob Cohen wordt letterlijk 'gedekt' door de rechter

Sarah W., de weduwe van Tob Cohen, heeft een seksuele relatie (gehad) met de rechter die haar zaak behandelt.

Sarah  W. in de rechtszaal

Tob Cohen

De Nederlandse zakenman Tob Cohen werd vorig jaar dood aangetroffen in de septic tank van zijn woning. Hij is geen natuurlijke dood gestorven en alles wijst erop dat zijn weduwe, Sarah W., een hand heeft gehad in de dood van haar man. Daar staat ze voor terecht, de zaak loopt nog.

Rechter

En wat blijkt nu: Sarah W. heeft een seksuele relatie (gehad) met de rechter in haar eigen, nog lopende zaak! Dat kan natuurlijk absoluut niet door de beugel, maar nu blijkt ook nog dat hij documenten heeft aangepast ten faveure van Sarah W. Dat kwam aan het licht toen de politie een twee dezelfde rapporten, maar met een andere inhoud, van Sarah ontvingen.

Zus van Cohen

De nabestaanden van Tob Cohen zijn verbijsterd: "Dit overtreft onze bangste vermoedens," zegt zus Gabrie van Straaten. "Alles valt nu op zijn plaats. Sarah voelde zich onaantastbaar omdat ze wist dat ze werd gedekt door de rechter in haar eigen zaak. Iedereen is in shock. Hoe is het mogelijk dat deze vrouw iedereen om haar vingers windt?” 

Begrafenis

De nabestaanden van Cohen moeten al sinds zijn dood de provocaties van Sarah W. dulden. Zo verscheen ze zelfs op zijn begrafenis en eiste een speech te houden, terwijl zij hoogstwaarschijnlijk zelf achter zijn moord zit. Koekoek.