doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Marco Borsato had nóg een minnares!

Oh oh Marco: nadat bekend werd dat Marco en Leontine gaan scheiden, werd de beerput opengetrokken. En daar zit meer in dan gedacht.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Marco schijnt flink spijt te hebben van zijn misstappen

Iris Hond

Vorig jaar oktober werd bekend dat Marco Borsato een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond. Dit was op dat moment al voorbij, maar het kwaad was toch geschied. De Borsato's probeerden er samen uit te komen, maar uiteindelijk bleek Leontine toch de scheiding aan te vragen. En daarna kwamen de roddels: zo zou Leontine hem 13 jaar geleden ook al innig met zijn secretaresse betrapt hebben. Echt bevestigd werd dit nooit, en bleef het bij roddels. Maar nu blijkt Marco toch echt nog wat lijken in de kast te hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nóg een minnares

Nu blijkt namelijk dat Marco er al die tijd nóg een minnares op nahield. En niet zomaar één, notabene een 'vriendin' van het stel. De reden dat dit nu uitkomt is dat haar partner zijn verhaal heeft gedaan tegenover Privé. Hij vertelt dat hij en zijn vriendin (een vakbondsvrouw) bevriend raakten met de Borsato's en regelmatig bij elkaar over de vloer kwamen, en met z'n vieren ook buiten de deur gingen eten. Voor zover hij wist waren ze twee bevriende stellen. Maar toen bleek in december ineens dat zijn vriendin ook heel vaak alleen met Marco afsprak. En niet alleen voor een kopje thee.

In de polder

Het stel woont in de Flevopolder, en buren zagen regelmatig Marco's Porsche op de oprit staan, ook als de man des huizes niet thuis was. Soms wel een paar keer per week. En waar hij eerst dacht dat mensen gewoon wilden stoken (hij beschouwde Marco immers als vriend) biechtte zijn vriendin de affaire afgelopen december toch op. De man confronteert Marco met de affaire, en die ontkent het niet zozeer, maar 'zag het anders', en blokkeert vervolgens zijn nummer. De relatie van het stel heeft, net als het huwelijk van de Borsato's, de affaire niet overleefd. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws