doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

'Hitsige' Ik Vertrek-mevrouw zorgt voor ophef bij kijker

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit december van dit jaar, een wel heel hitsige Ik Vertrek-aflevering.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Niet alleen het weer is warm in deze Ik Vertrek

Ik Vertrek heeft na de Meilandjes en de Scheetjes opnieuw een potentieel cult-koppel in handen: de warmbloedige Dora en Myron Freeling.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Al jaren is het programma Ik Vertrek een favoriete 'guilty pleasure' voor tv-kijkend Nederland. Want eerlijk is eerlijk: er komen wat karakteristieke figuren voorbij. En man oh man, wat gaat er veel mis. Je zou denken dat deelnemers na de zoveelste aflevering met onbegrijpelijke bouwvergunningen in een taal die ze nog niet meester zijn inmiddels wel een LOI-taalcursus zouden volgen van tevoren, maar niets is minder waar. 

Al was het dit keer geen rampspoed of slechte taalbeheersing wat de kijker opviel bij de familie Freeling. Het was vooral het libido van de vrouwelijke helft van het duo: Dora. Haar man Myron was eerder naar Italië (waar ze een camping zijn begonnen) afgereisd dan zij en de kinderen, en dat vond ze maar knap lastig, zo'n lange-afstandsrelatie: 'Ik ben in een voorgaande LAT-relatie toen vet vreemdgegaan'. 

Ook is het duidelijk dat het tussen de lakens wel goed zit bij het stel. Zo kan Dora niet van haar 'supersexy' klussende man afblijven. Wanneer die laatste aangeeft 'helemaal vies en klef' te zijn, komt Dora met de nu al legendarische uitspraak: 'Maakt me niet uit: hoe natter, hoe beter!' 

Uiteraard maakte deze 'hete' aflevering ook op Twitter de nodige tongen los. Een greep uit de reacties:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws