Michael P. was ontsnappingspoging aan het beramen

De moordenaar van Anne Faber, Michael P., zou vanuit de gevangenis aan een ontsnappingsplan hebben gewerkt, zo meldt RTL Boulevard.
Michael P. zit vast voor de moord op Anne Faber

Ontsnappingspoging

Michael P. is in 2019 veroordeeld en zit vast in de penitentiaire inrichting in Vught. Een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen laat weten dat er daar twee gevangenen zijn overgeplaatst naar een andere afdeling, omdat er vermoed werd dat de twee een ontsnappingspoging aan het voorbereiden waren.

Van Michael P. is bekend dat hij is overgeplaatst naar een zwaarder beveiligde afdeling. De tweede gevangene waar het om gaat zou Admilson R. zijn, één van de 'Hoogeveense moordbroers'.

Wapens

Bronnen van RTL Boulevard melden dat er zelfgemaakte wapens en ontsnappingsmateriaal op het terrein zijn aangetroffen. Echter laat de woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen weten dat dit niet het geval is. 

Dit nieuws kwam voor de familie en vrienden van Anne Faber als een shock. "Als je dat hoort, schrik je natuurlijk. Maar gelukkig is het een goed beveiligde gevangenis en zoals wij het hebben begrepen, was het slechts een vermoeden van een voorbereiding", laat de oom van Anne weten. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2de44fc8743', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws