Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Sanne voor al haar dromen

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Sanne Schulz (21, “sinds deze week!”) uit Almere.

Van

Sanne studeert farmaceutische wetenschappen (“In een lab met witte jas!”), zet haar eerste stappen als model en houdt van klaverjassen: “Welk meisje van 21 doet dat nou? Ik dus, met allemaal ouderen op de camping en in het buurthuis!”

“Als klein meisje had ik drie dromen: model worden, prinses zijn en werken in een lab. Thuis heb ik drie kronen van missverkiezingen waaraan ik heb meegedaan, dus dat komt dicht in de buurt van dat prinsessenbestaan. Ik studeer en werk dus in een lab en sinds kort mag ik mij ook model noemen, met deze foto natuurlijk als hoogtepunt. Als je mij niet zo lang geleden had gezegd dat dit allemaal zou gebeuren, had ik je misschien voor gek verklaard. Ik ben pas 21, maar heb al te maken gehad met de nodige mentale uitdagingen. Er komen veel ziekten en beperkingen voor in mijn directe omgeving, waardoor ik al een tijd mantelzorger ben. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren een eetstoornis ontwikkeld, waardoor ik af en toe nog steeds niet helemaal lekker in mijn vel zit. En dan heb ik nog eens een kapotte meniscus, links inderdaad, want zoals je ziet, steun ik hier op mijn rechterknie.”

‘Ik heb heel fijne mensen om mij heen die altijd in mij blijven geloven’ 

“Soms vind ik het allemaal best zwaar en heb ik de neiging om te zeggen dat ik iets niet kan of dat iets niet voor mij is weggelegd, maar gelukkig heb ik een heel fijn vangnet van familie en vrienden die mij altijd weer uit dat dal halen. Dat zijn ook de mensen die altijd in mij blijven geloven, wat er ook gebeurt, en die mij stimuleren om mijn dromen na te jagen. Zonder hen had ik misschien nu niet op deze middenpagina’s gestaan, dus ik ben extra blij dat ik het tóch heb gedaan!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjens.com