Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Horrormoord: ex-finaliste Miss Zwitserland (38) in stukken gehakt en met staafmixer gepureerd

Op 13 februari werd het lichaam van Kristina Joksimovic (38) aangetroffen in haar woning. Eén dag later werd haar echtgenoot (41) gearresteerd. 

Kristina Joksimovic

De echtgenoot van Kristina, een man die in de media 'Thomas' wordt genoemd, zit al sinds zijn arrestatie in februari achter slot en grendel. Afgelopen woensdag pas besloot de 41-jarige man van Joksimovic de moord op zijn vrouw te bekennen. Hij deed dit in de hoop vrijgelaten te worden.

Gruwelijke details

Volgens de Daily Mail heeft de man van Kristina Joksimovic bekend het slachtoffer te hebben gewurgd. Maar daar bleef het niet bij, zo blijkt uit de gruwelijke details uit het autopsierapport die tijdens de rechtszaak naar buiten werden gebracht.

Nadat Thomas zijn vrouw door middel van wurging om het leven bracht, besloot hij verschillende lichaamsdelen met een decoupeerzaag, mes én tuinschaar in stukken te hakken, aldus de forensisch pathologen. Vervolgens pureerde de 41-jarige Zwitser sommige stukken met een staafmixer. In een poging het lichaam te laten verdwijnen loste hij sommige lichaamsdelen op in een chemische vloeistof.

Sadistische trekjes

In een eerste verklaring stelde Thomas dat het om zelfverdediging ging. De voormalig Miss Zwitserland-finaliste zou hebben geprobeerd hem met een mes aan te vallen. Uit een onderzoek is echter naar voren gekomen dat hier geen sprake van is geweest.

De rechtbank in Zwitserland heeft verklaard dat de 41-jarige Thomas een 'opvallend hoog niveau van criminaliteit, gebrek aan empathie en koelbloedigheid' toonde na de gruwelijke moord op de moeder van zijn kinderen. Het stel heeft namelijk twee dochters.

Na onderzoek door een psychiater is naar voren gekomen dat de Zwitser vermoedelijk sadistische en sociopatische trekjes heeft.

Kristina Joksimovic

De 38-jarige Kristina Joksimovic won in 2003 de Miss Noordwest Zwitserland-verkiezingen. 5 jaar later - in 2008 - wist ze het tot de finale van Miss Zwitserland te schoppen. Sinds haar eigen deelname heeft het 38-jarige model een grote naam opgebouwd binnen de wereld van de Missverkiezingen in Zwitserland. Zo hielp ze de nieuwe kandidaten door als catwalkcoach aan de slag te gaan. Er werd in februari dan ook geschokt gereageerd door mensen uit het Miss-wereldje op het nieuws dat Kristina op brute wijze om het leven was gebracht. Ook Zwitserse beroemdheden reageerden onthutst na het drama.

Misdaad
  • Daily Mail, De Telegraaf
  • Instagram