Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dominique P. (71) drogeerde zijn eigen vrouw en liet haar door 82 mannen verkrachten

In Frankrijk gaat vandaag het proces van start tegen de 71-jarige Dominiuqe P. en zijn 50 medeverdachten.

Dominique

Agenten hadden geen flauw idee wat ze zouden ontdekken toen ze de Fransman Dominique P. in 2020 oppakten. De bejaarde viespeuk was in een supermarkt vrouwen onder hun rok aan het filmen, maar werd betrapt. Toen P. tijdens het verhoor vervolgens zei dat hij een 'onbeheersbare drang' had, werd besloten een huiszoeking te doen.

Op P's computer werden niet veel later 128 'dossiers' gevonden in een mapje met de naam 'misbruik'. Elk 'dossier' bestond uit een naam, een datum, een standje en een filmpje waarin een man seks had met een bewusteloze vrouw. Wat bleek? Het ging telkens om hetzelfde slachtoffer, namelijk P's eigen vrouw.

Tien jaar lang

En die had zelf geen flauw idee wat haar was overkomen, zo bleek tijdens een ondervraging door de Franse politie. Ze had af en toe wat last van geheugenverlies - een onderzoek naar Alzheimer leverde niks op - maar wist niet dat ze seks had gehad met tientallen onbekende mannen. Ze was dan ook in shock toen ze de beelden onder ogen kreeg, zo schrijft het Belgische HLN.

P. gaf tijdens meerdere verhoren al snel toe dat hij zijn vrouw tien jaar lang met regelmaat gedrogeerd had. Via datingsites nodigde hij mannen uit, die in zijn huis seks hadden met zijn bewusteloze echtgenote. Dat gebeurde minimaal 92 keer door 72 verschillende mannen, met name tussen 2013 en 2020.

21 tot 68 jaar

Veel verdachten zeggen geen idee te hebben gehad dat ze het slachtoffer hebben verkracht. Volgens de mannen dachten ze dat zowel de 71-jarige Fransman als zijn vrouw de afspraakjes zag als een bizarre, seksuele fantasie. Maar Dominique P. ontkent dat. De bejaarde dader zegt dat iedere man exact wist waar hij mee bezig was. En dus dat alle daders op de hoogte waren van het feit dat zijn vrouw zonder het te weten gedrogeerd was.

Van 50 mannen is de identiteit vastgesteld en 18 van hen zitten net als P. nog achter slot en grendel. Van tientallen andere mannen heeft de politie de identiteit niet kunnen achterhalen. Zij gaan dus vrijuit.

De verdachten die wel vervolgd worden, waren tussen de 21 en 68 jaar toen de feiten plaatsvonden. Er zit een brandweerman tussen, een ex-agent, een journalist, een kunstenaar en een elektricien. Kortom, zeer uiteenlopende verdachten. Bij geen van hen is een psychische stoornis vastgesteld. Hetzelfde geldt overigens voor hoofdverdachte Dominique P.

Naar verwachting wordt het proces tegen de 71-jarige Fransman en zijn medeverdachten pas in december afgerond.

Misdaad
  • HLN, AD, RTL Nieuws
  • dailymail