Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de prachtige, 19 jaar jongere vriendin van Ziggo Sport-presentator Rob Kamphues

Eerder ging Kamphues met het 29 jaar jongere fotomodel Anna Arendshorst, maar ook zijn huidige vriendin is geen straf voor het oog.

Kamphues

Tegenwoordig kennen we Rob Kamphues (63) vooral als presentator van het Ziggo Sport Race Café. In het programma wordt Rob bijgestaan door vaste stamgasten Robert Doornbos en Rob van Gameren. Maar voordat Kamphues zich als tv-man op het racewereldje stortte deed hij tal van andere dingen in showbizz-land.

Over Rob

Zo begon hij in de jaren 80 als cabaretier; in 1986 Kamphues hij in de finale van het Leids Cabaret Festival en een jaartje later was hij in theaters te zien als onderdeel van de cabaretformatie De Types. Eind jaren 90 maakte hij de overstap naar tv met een rolletje in het satirische programma Kopspijkers.

Het werk in Hilversum leek hem wel te bevallen, want in de jaren erna ging Kamphues steeds meer presenteren. Van BNN-productie Kamphues Maakt Vrienden tot De Reünie; de Leidenaar had eigenlijk altijd wel een tv-klusje.

De combinatie van tv en racen kwam in 2015 voor het eerst op z'n pad. In dat jaar presenteerde Rob RTL Autovisie, om twee jaar later samen met Allard Kalff de Dakar-rally te verslaan. In 2015 begon ook zijn Formule 1-avontuur bij Ziggo Sport.

Ex-vriendin Anna

Kamphues heeft naast tv-maken en autosport nog een liefde: vrouwen. Mooie vrouwen, kunnen we wel stellen. Eind 2019 werd namelijk bekend dat Rob een 29 jaar jonger model aan de haak had geslagen. Hij ontmoette Anna Arendshorst (35) in Monaco en nog geen jaar later kregen ze een relatie.

"In 2018 zag ik Anna voor het eerst op het stratencircuit van Monaco", vertelde Kamphues ooit tegen weekblad Story. "Ik was direct onder de indruk en deed ontzettend mijn best om contact met haar te krijgen."

Dat lukte. Rob wilde zelfs dat Arendshorst als gastvrouw zou komen te werken in het Formule 1-Café, zoals het Ziggo Sport Race Café toen nog heette. Dit omdat ze veel kennis over de autosport zou hebben. Een rol in het programma kreeg ze nooit, maar ze bleven wel daten. Tot 2021, toen het stel de stekker uit de relatie trok.

Kristi Nieuwenhuijse

Lang hoefde Kamphues echter niet te treuren. Nog geen jaar later papte hij aan met Kristi Nieuwenhuijse, een blondine, die met haar 44 jaar, net als Anna Arendshorst, een stuk jonger is dan de 63-jarige Ziggo-presentator.

Veel is er niet bekend over Robs vriendin. Ze werkt als senior product developer voor een art- en design-bedrijf, ze rijdt motor en gaat af en toe op wintersport. Dat kan elke Sherlock met een Instagram-account zien.

Conclusie: goed geregeld, Rob.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots