Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen over RTL-programma Humberto à Paris: 'Misselijk van'

De Snor mag dan wel Vandaag Inside-vakantie hebben, maar dat betekent niet dat we niet alsnog op zijn ongezouten mening kunnen rekenen. 

Johan Derksen

Derksen laat zich in een interview met De Telegraaf uit over de nieuwe talkshow van Humberto Tan: Humberto à Paris. Het praatprogramma staat volledig in het teken van de Olympische Spelen in Parijs en wordt zelfs opgenomen in de stad van de liefde in een klein café.

Derksen geen fan

Wat Johan Derksen betreft is het programma geen succes. "Ik word werkelijk misselijk van het programma van Humberto. Hoe ze de oninteressante gasten weten te vinden is een kunst, maar ze zitten er iedere avond weer. Mensen die werkelijk niets te melden hebben. Dan denk ik: 'Is dat de kijker pesten of minachten?'"

De Snor mag dan wel net als de andere VI-mannen, Wilfred Genee en René van der Gijp, vakantie hebben, toch moet hij zich even uitlaten over de volgens hem televisieflop. Daarnaast deelt Derksen in het interview met de krant ook zijn mening over de host van de talkshow: Humberto Tan.

Volgens Johan speelt Tan altijd de 'lachebek' in zijn programma's. "Het moet allemaal vriendelijk, leuk en gezellig. Laat die man eens een keer zichzelf worden. Ik vind hem zo ontzettend nep."

De Oranjezomer

Hélène Hendriks vult tijdens de vakantie van de mannen het Vandaag Inside-gat op met De Oranjezomer. Dit doet de mooie blondine samen met Jack van Gelder en Rutger Castricum.

Ook bij Hélène aan tafel werd dinsdagavond het interview met Derksen besproken. De Snor heeft zich namelijk wél positief uitlaten over Van Gelder. Dit deed hij echter niet zonder nog eens te sneren naar Humberto:

"Hij is een uitstekende sidekick. We zijn van dezelfde generatie, de babyboomers van na de oorlog. Hij moet alleen niet meer gaan huilen als het Nederlands elftal voor zijn neus zit, dan mag hij nooit meer Johan Derksen nadoen, want dan word je een beetje te veel Humberto."

Moge duidelijk zijn dat Derksen dus niet bij het fanclubje van Humberto Tan zit.

Entertainment
  • De Telegraaf, De Oranjezomer
  • NL Beeld / Regiofotografie