Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Monique voor Rik

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Monique Stinissen (33) uit Gaanderen (bij Doetinchem).

Vanvoor

Monique heeft samen met Rik vier kinderen, is huismoeder (“Ik ben een hotel, een keuken en een schoonmaakdienst in één!”) en zit in een levendige appgroep met vriendinnen met wie ze regelmatig afspreekt.

“Rik en ik zijn al zeventien jaar samen, maar ik ken hem al bijna mijn hele leven. We groeiden op in dezelfde wijk in Doetinchem waar hij mij weleens aan herinnert. Dan zegt hij: Ik zie je nog fietsen met die snottebel op die driewieler! Eigenlijk vinden we het zelf ook bijzonder dat we van buurtkindjes opeens geliefden werden en zelf een gezin stichtten. We vullen elkaar perfect aan, en dat al zeventien jaar lang. Ik heb soms de neiging om alles te overdenken, terwijl hij vaak stuitert van de energie. Dat werkt blijkbaar goed: hij geeft mij af en toe een zetje en ik hou hem rustig. Als hij de deur opendoet, komt er soms een heel leger binnen, maar dat is precies wat ik zo leuk vind aan hem.”

‘Als Rik binnenkomt, komt er een heel leger binnen!’

“Rik kan van de buitenkant best hard zijn, maar vanbinnen is hij superzacht. Ik ken niemand die zo’n grote bek heeft als hij, maar die ook zo’n klein hartje heeft. Hij is ontzettend zorgzaam voor mij en ons gezin en dat waardeer ik enorm aan hem. Dat ik dit nu voor hem doe, verwacht hij niet van mij. Hij heeft mij natuurlijk wel vaker in lingerie gezien, maar niet op deze manier. Zo ziet hij mij ook weer eens van een andere kant!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com