Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 24 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Nieuwe Panorama

Het beest van Harkstede

Willem van Eijk mag dan vijf jaar dood zijn, nog steeds boezemt de naam van de Nederlandse seriemoordenaar angst en ontzetting in. Wie ging er schuil achter het Beest van Harkstede en wie waren zijn slachtoffers?

Motordiva Noraly

Ze mag dan in Nederland nog niet zo bekend zijn, wereldwijd volgen miljoenen mensen de avonturen van Noraly Schoenmaker, vooral bekend als Itchy Boots. Per motor reist ze in haar eentje de hele wereld rond.

Zingen voor Oranje

In 1934 had Willy Derby al door dat er voor zangers een verdienmodel vastkleeft aan de prestaties van het Nederlands elftal. Zijn We gaan naar Rome kreeg veel navolging, zoals Hazes’ onovertroffen We houden van Oranje.

René Froger: 'Ik wil iets losmaken'

René Froger is niet alleen een vast onderdeel van De Toppers, de zanger heeft met Qisum nu ook een eigen streamingdienst gelanceerd. “We hebben een huis voor de artiest én de fan gebouwd.”

Moordstad Malmö

De Zweedse schrijver Nicolas Lunabba en basketballer Elijah Clarance zijn als vader en zoon. De auteur zorgde er persoonlijk voor dat de jonge Elijah kon ontsnappen aan het criminele milieu in de Zuid-Zweedse stad.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Koning Jackass

Dat Steve-O deze week zijn vijftigste verjaardag viert, mag bijna een wonder heten. Met ware doodsverachting voerde hij namens Jackass stunts uit waar een doorsnee mens niet eens aan wil denken. “Ik ben een enorme aandachtshoer.”

Nieuws
  • Noraly Schoenmaker, Clemens Rikken, ANP