Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 23 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

De brute moord op een kickbockser

Eind vorig jaar werd de 38-jarige kickbokser Danny Nijland doodgeschoten in Zwolle. Justitie verdenkt ex-No Surrender-lid Aboes G., maar die zwijgt in alle talen. Komt er binnenkort duidelijkheid in deze zaak?

Een voorpublicatie van Wat ons bindt

Op 7 juni 1989 crashte een SLM-vliegtuig vlak voor de landing in Paramaribo. 176 inzittenden kwamen om, onder wie vele jonge Surinaamse voetballers. Journalist Anton Slotboom schreef er een boek over. Een voorpublicatie.

Zwarte humor

Lachen is gezond, zo luidt het spreekwoord, en in de meeste gevallen is dat ook zo. Maar soms kan humor ook minder leuke gevolgen hebben. En gaat ‘ik lach me dood’ niet enkel in figuurlijke zin op.

Sem Schilt: 'Vechtsport leert je doorzetten'

Kickbokslegende Sem Schilt is onlangs toegetreden tot de Nederlandse Vechtsportbond met als doel om al die verschillende verenigingen onder één noemer te brengen. “We willen alle onenigheid achter ons laten.”

Spookleger

‘Gewapend’ met opblaastanks, nepwapens en licht- en geluidseffecten moest de Ghost Army tijdens de Tweede Wereldoorlog de Duitsers op het verkeerde been zetten. Daar slaagde het regiment magistraal in.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Oh Johnny

Ook bijna zeventig jaar na dato wordt zijn Bij ons in de Jordaan nog in elke Amsterdamse kroeg uit volle borst meegezongen. Maar ondanks al zijn hits verliep het leven voor Johnny Jordaan als een echte smartlap.

Nieuws
  • ANP, Clemens Rikken