Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 22 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Cold case

De verdwijning van Duncan Zwakke in 1989 maakte de tongen los in en om Zutphen, ook al omdat zijn lichaam nooit werd gevonden. In april hield de politie twee broers aan. Wordt deze mysterieuze cold case eindelijk opgelost?

Reddende engelen

Al sinds jaar en dag komt USAR in actie als er ergens op de wereld een ramp heeft plaatsgevonden, zoals in 2023 bij de aardbevingen in Turkije en Syrië. Panorama keek mee tijdens een oefening in Duitsland.

Als twee druppels

Ze lijken niet alleen sprekend op de sterren, ze verdienen er ook geld aan. Een overzicht van de dubbelgangers die soms een spannender leven leiden dan de celebrity’s zelf. “Ik kan mijn kop op veel plekken niet meer laten zien.”

John van den Heuvel: 'Veel spontaniteit verdwijnt uit je leven'

John van den Heuvel wordt dag en nacht beveiligd, maar aan opgeven denkt de misdaadverslaggever niet. Hij vindt het pittig om vol te houden, maar zeurt niet. “Ik ben supergezond en fit, ik tel m’n zegeningen.”

Zuur als wapen

Ze zijn getekend voor het leven: de mannen en vrouwen die het slachtoffer zijn van aanvallen met (zout)zuur. Een verhaal over dodelijke schoonmaakmiddelen, verminkingen en onbestrafte daders.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Suge Knight

Vanuit de gevangenis vertelt de beruchte rap-producent in een podcast over voormalige vrienden en vijanden zoals Tupac, Dr. Dre en Snoop Dogg. En hij blijft schrik aanjagen. “Ik vermoord jou en je hele familie.”

Nieuws
  • Clemens Rikken, Marcel van den Bergh, ANP, AFP, NL Beeld e.a.