Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze knappe dame (18) is de kleindochter van drugsbaron 'El Chapo'

Eén van de bekendste drugsbaronnen is de Mexicaanse Joaquin 'El Chapo' Guzman. De leider van het Mexicaanse Sinaloa Drug Cartel zit sinds 2015 achter slot en grendel in de Amerikaanse ADX Florence-gevangenis. Zijn kleindochter daarentegen, geniet van het leven en reist erop los.

El Chapo

De drugsbaron wist eerder in 2001 te ontsnappen uit de zwaarbewaakte Mexicaanse Puente Grande-gevangenis. Jaren later- in 2014 - wist de politie hem weer op te sporen. 'El Chapo' belandde destijds in de Altilpano-gevangenis, wederom in Mexico. Ook hier wist hij zich van te bevrijden. In 2015 keerde hij voor de derde keer terug de bajes in, dit keer in de Amerikaanse staat Florida. Waar de inmiddels 66-jarige drugsbaron nog altijd gevangen zit.

Edgar Guzman

Frida Guzman Munoz is de kleindochter van Joaquin 'El Chapo' Guzman. De drugsbaron kreeg in totaal minstens 11 kinderen, waaronder Edgar Guzman: de vader van Frida. Ook deze Guzman zat in het criminele circuit en werd in 2008 geliquideerd door een drugsgang.

Zijn dochter Frida geniet ondanks de dood van haar vader volop van het leven en verstopt zichzelf ondanks het verleden van haar familie niet. Zo deed ze al eens mee aan een grote Mexicaanse zangcompetitie en deelt ze veel over haar privéleven op het platform Instagram.

Frida Guzman Munoz

De kleindochter van 'El Chapo' is inmiddels 18 jaar oud en reist de hele wereld rond. Zo is er op haar Instagram-pagina te zien hoe Frida bij Buckingham staat en geniet van haar tijd in de stad London. Ook aan buurland Schotland bracht de kleindochter van de drugsbaron een bezoekje. Niet alleen poseerde Frida op het grote Loch Ness-meer, maar ook bij het bekende Windsor Castle liet ze een foto van zichzelf maken. Een goede trip naar Europa zo te zien, want mevrouw Guzman plaatste onlangs nog beeldmateriaal uit Parijs en Disneyland. Niet verkeerd.

Beelden samen met haar vader Edgar zijn echter niet te vinden op het profiel van de 'influencer'-Guzman. Wellicht houdt ze dit leven liever achter zich en richt ze zich op belangrijkere zaken: zoals het opsporen van het monster van Loch Ness in Schotland of het bewonderen van de Mona Lisa in Parijs. Wij geven haar in ieder geval groot gelijk.

Misdaad
  • Instagram, De Telegraaf
  • NL Beeld / Avalon