Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen voelt zich 28: 'Vanavond nog even een triootje doen'

'De Snor' wordt eind deze maand 75 jaar, maar vindt dat zelf helemaal geen probleem.

Johan Derksen

De Vandaag Inside-ster laat in de uitzending weten 'helemaal niet het idee' te hebben dat hij een jaartje ouder wordt. Sterker, in zijn hoofd is hij nog heel jong. "Ik voel me in m'n hoofd nog 28 en dat ik vanavond nog even een triootje kan doen", lacht Derksen.

'Gooi mij maar in een kruiwagen'

Van het idee dat er ooit een einde komt aan het prachtige leven van de tv-analist wordt 'De Snor' niet warm of koud. "Nee hoor, ik ben heel realistisch", aldus Johan. Derksen hoopt wel dat zijn collega's van het populaire SBS-programma nog even komen buurten als het zover is. Echter rekent hij er niet op.

Of er leven is na de dood? Derksen gelooft in ieder geval niet in het hiernamaals 'en dat soort poppenkasten'. Ook over begraven of cremeren is hij - zoals we hem kennen - erg duidelijk: "Ik wil niet in zo'n oven gestopt worden. Gooi mij maar in een kruiwagen. Ik woon tegenover het kerkhof en dan kunnen ze mij daarheen brengen."

Derksen is tevreden over het leven dat hij tot nu toe gehad heeft. "Ik heb leuke dingen gedaan ja. Ik heb geen saai leven gehad en nog steeds niet."

Toekomst VI

Waar VI-collega Wilfred Genee onlangs aan RTL Boulevard liet weten dat hij het prima zou vinden om nu te stoppen met het kijkcijferkanon is het toch te hopen dat de drie mannen de televisiekijkers nog even blijven vermaken. Derksen is immers mentaal nog jong zat. Paar weken vakantie extra per jaar en dan kunnen wij tussendoor óók nog genieten van Hélène Hendriks. Prima idee.

Entertainment
  • Vandaag Inside, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst