Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sluiting vakantiepark Peter Gillis resulteert in zéér boze bewoners

Het vakantiepark Prinsenmeer moet van de gemeente Aspen zijn deuren sluiten en dat laat de bewoners geen andere keus dan een demonstratie te houden. En door de auto van de wethouder in te sluiten, willen de bewoners écht een punt maken.

Vakantiepark Prinsenmeer

Woensdag maakte de gemeente Aspen bekend dat het voor vakantiepark Prinsenmeer einde verhaal is. Niet alleen voor Peter Gillis een enorme teleurstelling, maar ook voor de bewoners.

Ondanks het feit dat het illegaal is om permanent op het vakantiepark te wonen en de bewoners al in oktober werden geïnformeerd over de sluiting, dreigen ze nu - binnen twee dagen - op straat te belanden. Tijd voor een demonstratie dus.

Wethouder omsingeld

De bewoners - die zeggen niets van alle mogelijke criminele doeleinden van Gillis af te weten - verzamelden eerder vandaag bij het gemeentehuis van Aspen. De wethouder, Leon van Moosdijk, werd tijdens de demonstratie omsingeld terwijl hij in zijn auto zat. Volgens Omroep Brabant is het de demonstranten op die manier gelukt om een gesprek af te dwingen. Er zouden sinds vanmorgen vijf bewoners in het gemeentehuis aanwezig zijn.

Hoe het gesprek is afgelopen, is voor nu nog onbekend. Ook Peter Gillis heeft nog niet gereageerd op de demonstratie.

Entertainment
  • Omroep Brabant
  • NL Beeld / Regiofotografie