Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Vrouw slaat haar man dood omdat hij geen verjaardagsreisje naar Dubai wilde regelen'

De ruzie liep volledig uit de klauwen.

Dubai

In India heeft een tragedie plaatsgevonden. Dat schrijft NDTV. Een rijke zakenman zou door zijn eigen vrouw om het leven zijn gebracht omdat hij geen tripje naar Dubai wilde regelen voor haar verjaardag.

Het betreft een koppel uit Pune, een Indiase stad met zo'n 2,5 miljoen inwoners. De man was een rijke ondernemer die zijn poen heeft verdiend in de bouw. Samen met zijn 38-jarige vrouw woonde hij in een luxueus appartementencomplex in de wijk Wanavdi. Maar daar ging het vreselijk mis.

'Geen dure cadeautjes'

Het stel kreeg ruzie omdat de zakenman zijn echtgenote niet mee wilde nemen naar Dubai, zo meldt New Delhi Television Ltd (NDTV). Ook zou hij geweigerd hebben om dure cadeautjes voor hun huwelijksjubileum en haar verjaardag te kopen. De bonje zou op een gegeven moment zó erg uit de klauwen zijn gelopen, dat er fysiek geweld werd gebruikt.

Volgens de Indiase zender sloeg de vrouw haar partner in zijn gezicht. "De impact van de knal was zo hard dat zijn neus en enkele tanden braken" aldus de lokale politie tegen het medium. "Omdat hij zo hevig bloedde, raakte hij bewusteloos". Het slachtoffer is uiteindelijk bezweken en zijn vrouw is opgepakt. Het onderzoek naar de zaak is nog gaande.

Misdaad
  • NDTV
  • Adobe Stock