Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit model is de bloedmooie vrouw van Daley Blind

Daley Blind hoeft zich eigenlijk niet meer te bewijzen. Hij heeft als voetballer een prachtige carrière gehad. De ex-Ajacied was degene die de voorzet gaf op de beroemde kopbal van Robin van Persie tegen Spanje. De voetballer heeft echter wel meer aan anderen gegeven. Zo heeft Daley zijn hart aan zijn vrouw gegeven, en dat is heel goed te begrijpen.

Daley Blind

De vrouw van Daley Blind is Candy-Rae Fleur en ze is inderdaad een snoepje. Niet voor niets is Fleur in het dagelijkse leven model. Ook plaatst de voetbalvrouw af en toe wat foto’s online, bijvoorbeeld wanneer ze lekker aan het flexen is in het water met een varken.

Nu het varkentje gewassen is, kan Candy ook weer uit het water komen. Al dat zwemmen met zo’n levend stuk ham is natuurlijk vermoeiend. Daarom neemt Fleur ook even de tijd om bij te komen met een ijsje.

Naast model is de vrouw van Daley ook nog eens danseres. Candy danst onder andere bij concerten en dat ook nog op een plek waar haar vriend heeft gespeeld: de Johan Cruijff Arena. Beiden hebben dus het een en ander gepresteerd op dit veld. Daley op noppen, Candy als danseres bij De Toppers. Voor de liefhebbers, dit optreden deed ze in een heel strak pakje.

In ieder geval heeft Daley niet achteraan gestaan bij het uitdelen van levenspartners. Niet zo gek ook dat hij Candy ten huwelijk heeft gevraagd. Ze heeft 'ja' gezegd, en de twee zijn in 2019 getrouwd.

Zo zie je maar dat je achternaam niets over je zegt. Want als je met deze vrouw trouwt, dan ben je zeker niet blind. Zelfs een brilletje lijkt overbodig. Goed gezien, Daley!

Vrouwen
  • Manly, Instagram
  • NL Beeld / Regiofotografie, Instagram