Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse hockeytrainer Paul T. (24) verdacht van gruwelijke moord in Australië

Zowel Paul T. als de om het leven gebrachte Lilie James (21) was werkzaam op de school waar Lilies toegetakelde lichaam werd gevonden. De Australische politie is een klopjacht begonnen op de Nederlander.

Paul T.

De Australische autoriteiten zijn met man en macht aan het zoeken naar Paul T. De Nederlander woont en werkt al jaren 'down under' en is mogelijk betrokken bij de dood van de 21-jarige Lilie James.

De jonge vrouw was werkzaam als waterpolotrainster en danslerares op St Andrew’s Cathedral School, een privéschool waar Paul T. in het verleden op zat en tegenwoordig werkt als hockeycoach. De twee hadden kortstondig een relatie, zo melden verschillende media.

Gruwelijke moord

De politie zou na een telefoontje van Paul T. richting de school in Sydney zijn gereden, waar agenten het lichaam van Lilie James aantroffen in een badkamer bij een gymzaal. Volgens de berichten is de jonge Australische op brute wijze om het leven gebracht. Mogelijk met een hamer.

Camerabeelden bevestigen dat Paul T. zijn ex volgde naar de doucheruimte en even daarna in zijn eentje vertrekt. Vier uur later zou hij dus zelf de politie hebben ingelicht over de dood van James. Na zijn telefoontje is T. van de radar verdwenen. Wel zijn er spullen van de Nederlander gevonden vlakbij een klif in de buurt van Sydney.

T. groeide op in Brabant maar verhuisde als tiener naar Australië. Daar ging hij naar St Andrew's. Toen hij in 2017 zijn diploma behaalde, bleef hij werkzaam op de school. Voor zover bekend is Paul T. nog nooit met de politie in aanraking geweest.

Misdaad
  • AD
  • Adobe Stock