Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

VI-heren balen van familie Hazes: 'Je vernietigt die hele naam'

Het is traditie dat de familieruzies tussen de nabestaanden van André Hazes sr. in de media worden uitgevochten. Ook de carrière van Hazes jr. is niet meer wat het geweest is. De heren van Vandaag Inside vinden het erg jammer dat het zo loopt binnen de familie.

Vandaag Inside

René van der Gijp vindt dat Hazes jr. ver is afgegleden. De analist laat dinsdagavond in Vandaag Inside weten dat hij er een beetje verdrietig van werd: "In iedere talkshow waar André kwam was het de grote man. Nu werd hij even op een reservebankje gezet, de eerste drie kwartier", vertelt Van der Gijp. "Het kan hard gaan hè", gaat hij verder.

Johan Derksen vraagt zich daarna af waarom Hazes altijd in een talkshow moet zitten. De zanger zat maandagavond bij Humberto om zijn nieuwe nummer te zingen. Hij maakt nu een ander soort muziek dan hij eerst maakte. Gijp laat weten dat hij het nieuwe nummer ‘niet geweldig’ vindt. Ook Wilfred Genee laat weten dat hij er nog even in moet komen.

Genee merkt op dat de volkszanger heel openhartig is over zichzelf. Het valt Derksen op dat de hele familie overal openhartig over is: "Alle ruzies die worden in de media uitgevochten."

Rachel

Aan tafel bij Humberto Tan liet Hazes weten dat hij nu definitief geen contact meer heeft met zijn moeder Rachel: ​​"Iedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van." vertelde hij. Genee vindt dat je dat soort dingen ook gewoon onderling kan bespreken.

Tafelgast Job Knoester noemt het zelfs ziekelijk. Gijp laat weten dat het niet goed is dat die familieruzies in de media worden uitgevochten. Johan vindt ook dat je er mee lastig wordt gevallen. Knoester is van mening dat het zonde is dat het zo gaat binnen de familie: "André zijn vader was geen heilig boontje, maar wel een icoon. Je vernietigt die hele naam met zijn allen", besluit de advocaat.

Docusoap

Over de reden van de ruzie tussen moeder en zoon is nooit écht duidelijkheid gekomen. 'Juicekoningin' Yvonne Coldeweijer beweerde eerder dit jaar dat de reden was dat Rachel een persoonlijke brief had uitgelekt. Coldeweijer werd daarna voor de rechter gesleept door moeder Hazes. Yvonne moest het daarna rectificeren.

De advocaat van Rachel beweert dat het om een voorval gaat wat al enkele weken eerder had plaatsgevonden. Wat er toen precies gebeurd is, is niet bekend. Daar lijkt binnenkort echter verandering in te komen. André laat op Radio 538 weten dat in het tweede deel van zijn Docusoap op Videoland de waarheid aan het licht zal komen: "Het is toch algemeen bekend dat ik en mijn moeder… en in die tijd werd er wel gewoon gefilmd", aldus de zanger.

Entertainment
  • Vandaag Inside, Humberto
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • YouTube, Vandaag Inside