Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video | Messi wordt in nek gezoend door presentator: 'Schatje'

De Argentijnse voetbalgrootheid gaat viraal met een filmpje waarin ene Miguel Granados hem in z'n nek zoent.

Messi

Messi staat bekend om z'n fluwelen voeten, geniale balletjes en heerlijke solo's. De voetballer gaat echter nu viraal om iets heel anders, namelijk een intiem momentje met Miguel Granados, een Argentijnse tv-maker/komiek/presentator.

In een video op X zien we de ster van Inter Miami zitten in zijn luxe Amerikaanse villa, als Granados ineens achter hem opduikt. De presentator tuit zijn lippen en plaatst deze in Messi's nek, om de voetballer vervolgens zwoel aan te kijken.

"Zullen we even babbelen, schatje?" zegt de tv-maker, waarop Lionel Messi "Kom maar op" antwoordt. De video is inmiddels miljoenen keren bekeken.

Interview

De twee mannen delen hun intieme momentje niet zomaar, het blijkt om een promo te gaan voor een exclusief interview In het gesprek zal de voormalige Barcelona-ster dieper ingaan op zijn overstap van PSG naar het Inter Miami van David Beckham. Het completer interview wordt later vandaag gestreamd op het Youtube-kanaal van de komiek.

Granados vertelt verder dat hij Messi meerdere keren in z'n nek heeft gepakt, omdat de opname niet in één keer goed ging. "Ik heb hem 3 of 4 kussen gegeven", zegt hij trots.

Sport
  • X
  • NL Beeld / Instar