Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de bloedmooie dochter van Dennis Bergkamp

Ze is de dochter van Dennis Berkamp en de vriendin van Donny van de Beek. En oh ja... ze is ook nog eens bloedmooi.

Dennis Bergkamp

Wie aan Dennis Bergkamp denkt, denkt aan het WK 1998. Op dit Wereldkampioenschap wist Bergkamp in extremis de winnende goal tegen Argentinië te maken in de kwartfinale. Het radio-commentaar van Jack van Gelder zit nog in de oren van de mensen die erbij waren. Dennis' dochter, Estelle, was toen één jaar en heeft dit waarschijnlijk niet bewust meegemaakt. Dat is nu wel anders.

Estelle

Nu zijn we 25 jaar verder in de tijd en maakt ze van alles bewust mee. Op Instagram kunnen we zien dat pa Bergkamp een hele knappe dochter op de wereld heeft gezet die inmiddels 27 jaar oud is. Estelle is samen met voetballer Donny van de Beek (net als Bergkamp een Ajacied). Bergkamp verdient haar geld als content creator op Instagram, oftewel ze is gewoon influencer.

Tijdens het WK in Qatar verbleef Bergkamp onder andere in Dubai. Hier bezocht ze onder andere in haar badpak het strand. Ze mag van ons vaker zonnige locaties opzoeken, het liefst in de buurt van het strand en de zee.

Het voetbalseizoen is inmiddels weer begonnen. Het liefje van Bergkamp heeft zich daarom gemeld bij zijn club, Manchester United. Het stel is er in de vakantie wel even tussenuit geknepen. Zo zien we dat Estelle onder andere met hun dochtertje in Los Angeles zijn geweest.

Het stel heeft niet alleen Hollywood aangedaan deze zomer. Het jonge gezinnetje is ook nog even op vakantie gegaan naar Marbella. Op de vakantiekiekjes kunnen we bijvoorbeeld zien wat voor een prachtige benen Estelle heeft meegekregen in de genen.

Het lijkt erop dat de influencer vooral graag naar warme locaties op vakantie gaat. In 2019 bracht ze bijvoorbeeld een bezoekje aan Ibiza. Hier vertoefde ze in bikini op een ligbed in de zon. Vervelend is anders.

Het jonge gezin lijkt in ieder geval erg gelukkig te zijn. Dat vinden wij mooi om te zien. Daarnaast vinden we het ook mooi om Estelle in badpak of bikini te zien. Dus we hebben er totaal geen problemen mee als ze dat wat vaker doet.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Proshots