Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Miljuschka Witzenhausen viert verjaardag met pikant plaatje op Instagram

Normaal is Miljuschka Witzenhausen druk in de weer met potten, pannen en ander keukengerei. Op haar verjaardag liet ze een hele andere kant van zichzelf zien.

Miljuschka Witzenhausen

De culinair expert liet op haar verjaardag zien dat je op je 38e er nog heel goed uit kan zien. Witzenhausen, die je ook zou kunnen kennen als het nichtje van Willem Holleeder, deelde op haar verjaardag een pikant plaatje. Op Instagram showt ze zich in een blauwe bikini voor een helderblauwe lucht.

Dikker en dikker

Een aantal maanden geleden liet de presentatrice zien dat ze veel reacties kreeg dat ze dikker zou worden. Ze deelde de reactie: "Je wordt dikker en dikker? Of is dat je passie? "De presentatrice sneerde hard terug in haar story: "Dit soort reacties blijven maar komen, maar ze kunnen mijn dikke (...) kussen." Wat dat laatste betreft: er zijn ongetwijfeld genoeg mannen die daar geld voor neer zouden leggen...

Al sinds 2020 plaats Witzenhausen eerlijke onbewerkte foto’s op sociale media. Ze was klaar met het al die gepolijste plaatjes: "Ik word er gewoon gallisch van. Het is echt een verslaving, die telefoon. Alles wat er voorbijkomt, heeft een filter of is bewerkt met Photoshop", vertelde ze destijds bij Jinek.

Hoe dan ook, bewerkt of puur natuur, voor ons blijft ze een prachtige vrouw. Wij vinden haar in ieder geval de knapste 38-jarige televisiekokkin van Nederland.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst