Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rechter heeft slecht nieuws voor Peter Gillis: miljonair moet vakantiepark opdoeken

Zijn privéleven ziet er zonnig uit op het moment, maar zakelijk gezien hangen er wat donkere wolken boven Peter Gillis.

Peter Gillis

Massa is Kassa-ster Peter Gillis maakt wat veranderingen mee in zijn leven de laatste tijd. Zijn relatie met Nicol Kremers liep op de klippen, hij verloor tientallen kilo's, sloeg een nieuwe vriendin aan de haak en kocht een luxe penthouse in het Spaanse Alicante. Klinkt allemaal positief, niet waar? Echter is het niet een en al hosanna voor de rijke Brabander.

Vakantiepark

Gillis ligt namelijk behoorlijk in de clinch met de lokale overheid in het Belgische Lommel. Aanleiding daarvoor is Peters vakantiepark Het Blauwe Meer. Er zouden misstanden zijn met arbeidsmigranten op zijn park en de toestanden op het vakantieoord zouden bovendien te wensen overlaten. Kortom, de Belgische gemeente ziet Gillis het liefst vertrekken.

Toen bleek dat de Brabander zijn erfpacht niet had betaald in 2019, zag de gemeente haar kans schoon en stapte naar de rechter. Die laatste heeft het gemeentebestuur nu gelijk gegeven. Gillis moet zijn park sluiten en de boel kosteloos overdragen aan gemeente Lommel. En dat alles binnen een jaar. Doet Gillis dat niet, dan kost hem dat duizend euro per dag.

De Nederlandse reality-ster kan nog in hoger beroep om het vonnis aan te vechten.

Entertainment
  • de Telegraaf
  • NL Beeld / Patrick van Emst