Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Romy Monteiro is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland (+ foto's)

Er gingen al een paar bloedmooie vrouwen haar voor, zoals Abbey Hoes, Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden en Kim Feenstra. Dit jaar is het de eer aan Romy Monteiro. En zoals gewoonlijk horen daar weer een aantal sexy plaatjes bij.

Romy

Ieder jaar roept FHM een dame uit tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'. Een hele eer voor mevrouw Monteiro dat zij dit jaar de prijs in handen mag nemen. Dat is namelijk te danken aan de vele stemmen (van lezers) die zij heeft gekregen. Gisterenavond heeft de zangeres in Amsterdam haar prijs in ontvangst genomen. Van harte, Romy.

De mooiste vrouw

Romy Monteiro is de dochter van bekende Nederlander Antje Monteiro, een zangeres en musicalster. Daarnaast is Antje ook op televisie geen onbekende. Ze is namelijk presentatrice, actrice en verschijnt regelmatig in spelshows.

In 2014 deed dochter Romy mee aan The Voice of Holland, waar ze zowel de jury als het publiek wist te imponeren. De talentenjacht was dan ook nog maar het begin van haar carrière. Tegenwoordig is ze te volgen als zangeres, musical-ster, presentatrice en kookboekenschrijfster. Als klap op de vuurpijl mag ze daar sinds gisterenavond bovendien de titel 'Mooiste Vrouw van Nederland 2023' aan toevoegen.

FHM 500

Met deze eerste plek volgt Romy de winnares van vorig jaar Abbey Hoes op. Ook wel écht een plaatje is dat hoor, die Abbey. Naast Romy hebben overigens ook enkele andere dames een prijs ontvangen. De winnaressen op een rijtje:

- All Time Favorite: Georgina Verbaan
-
Mooiste sportvrouw: paralympisch kampioen Fleur Jong
-
Social Media Queen: Linda Hakeboom
-
Rising star: Model Gia Bab
-
WAG Award: in samenwerking met Voetbalzone: Isabelle Twisk
-
Fitgirl Award: Viënne Marly

Tip: zoek de dames even op Instagram.

Meer foto's

Zoals elk jaar horen er een boel sexy plaatjes bij de FHM500-uitreiking, en dat is helemaal aan de nieuwe winnares toevertrouwd. Check onderstaande lingeriefoto maar als bewijs.

En dan te bedenken dat dit nog maar één foto van Romy Monteiro's shoot is zonder kleding. De rest komt er nog aan. Net als foto's van de andere winnaressen, zoals Georgina Verbaan, Viënne Marly en de vriendin van Millwall-speler Zian Flemming: Isabelle Twisk. Kortom, kom maar door met die plaatjes.

Entertainment
  • fhm, Wikipedia
  • NL Beeld / _Arjo Frank