Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De nieuwste beauty-trend onder feministen: vagi-nagels

Graag uw aandacht voor een stukje taboedoorbrekerij: nadat eerder actrice Gwyneth Paltrow met haar ‘vagina-kaars’ een ode bracht aan het vrouwelijk geslachtsorgaan, zijn beautywatchers nu in de ban van een nieuwe trend: de vulva-nagels.

Nagels

De trend is ontstaan nadat zangeres Christina Aguilera op de loper van het prestigieuze MET-gala verscheen met een bijzondere afbeelding op haar nagels: vulvalippen. Modebladen raakten niet uitgepraat over het statement. Deze viering van vrouwelijkheid door middel van ‘nail art’ is inmiddels een ware hype geworden onder beauty-influencers.

De nagels van Christina Aguilera op het MET-gala waren door een nagelartiest gemaakt met een 3D-printer. Toch zijn de mogelijkheden van deze vagi-nagels eindeloos. Of je ze nu schildert, print, punnikt of kleit, geen vinger is compleet zonder nagel met een spleet.

Voor mensen die liever een ander geslachtsdeel op hun handen draagt, geen zorgen. Een poos geleden ging al een nagel-trend viraal op internet waarbij beauty-salons penissen schilderden. Zo is er voor iedereen wat; het is immers 2023, niet elke vrouw heeft een vulva en niet elke man heeft een penis.

Bizar
  • Pexels