Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: hotelgast wordt wakker doordat iemand aan zijn teen zuigt

Dat er gekke dingen gebeuren in een hotel is geen geheim, maar deze gebeurtenis is wel heel vreemd. Het zou je gebeuren, je bent heerlijk aan het slapen en je wordt wakker doordat een vreemde aan je teen zuigt. Het gebeurde deze hotelgast toch echt...

Tenen

Afbeelding boven ter illustratie

Peter Brannan was op werkconferentie in Nashville (Amerika) en sliep hierdoor in een hotel. En niet het minste hotel, namelijk in het Hilton. Toch werd Brannan op een hele rare manier gewekt tijdens zijn slaap. Er werd namelijk aan zijn teen gezogen. Goor.

Vreemde manager

Hotelgast Peter was dus gewoon vredig aan het slapen, toen hij wakker werd gemaakt. "Ik sprong meteen op en schreeuwde", vertelt hij aan de lokale media WTVF. Brannan zag direct het uniform van de inbreker en een naamplaatje. Uit schrik schoot Peter in een 'feitenzoekende' modus. Vragen als "Wie ben jij? Waarom ben jij in mijn kamer? Wat doe je hier?" werden gesteld, vertelt Peter verder. Het blijkt achteraf om een medewerker van het hotel, David Neal, te gaan. Hij heeft het toegangspasje van de kamer van Peter gekopieerd en kon zo zijn kamer binnenkomen. Engerd.

Hoe je er vervolgens op komt om aan iemand zijn tenen te gaan zuigen, is en blijft een raadsel. Wat het in ieder geval wel is, is heel erg smerig. Wie zuigt er nou vrijwillig aan iemand zijn tenen?

Reactie van het hotel

Het Hilton geeft via hun woordvoerder Michelle Myers aan dat "geen enkele Hilton-entiteit personeel in dienst heeft" in het desbetreffende hotel. Het hotel in Nashville wordt namelijk geëxploiteerd door een derde partij. Myers vertelt verder: "De veiligheid en beveiliging van onze gasten is onze topprioriteit en Hilton neemt zaken als deze zeer serieus."

De lokale manager van het hotel zei het volgende over de situatie: "De veiligheid en beveiliging van onze gasten en teamleden is onze hoogste prioriteit." Daarnaast geeft de manager aan nauw samen te werken met de politie in Nashville. Zij hebben de zaak dan ook opgepakt. Aangezien de zaak nog loopt, geeft het hotel verder geen commentaar.

Wat we wél weten, is dat Peter Brannan zeker van plan is om het hotel aan te klagen. Hij ervaart posttraumatische stress symptomen en slaapproblemen na het incident. "Ik voel me nog steeds niet echt veilig in mijn eigen huis', vertelt hij aan WTVF.

Wat niet zo gek is, nadat iemand je hotelkamer binnensluipt en aan je tenen begint te zuigen. Daarnaast is en blijft het ook gewoon heel smerig.

Bizar
  • Indy100
  • Pexels