Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze bloedmooie internationale onderneemster komt uit ons kikkerlandje

Deze Hollandse schoonheid is niet alleen in ons landje goed bezig, maar weet de hele wereld te veroveren. Zou dat iets te maken hebben met hoe ze eruitziet? Wij vinden het in ieder geval prettig om naar te kijken. Negin Mirsalehi.

Negin

Negin is van Nederlands-Iraanse afkomst en woont in Amsterdam. Een aantal jaren geleden startte zij daar haar bedrijf Gisou, wat zoiets als 'vrouwenhaar' betekent.

Centraal in haar onderneming staat honing. Al sinds haar jeugd heeft deze schoonheid te maken met het zoete goedje. Haar vader bezit namelijk een bijentuin, waar Negin haar honing vandaan haalt en die ze vervolgens gebruikt in haar eigen haarproducten. Inmiddels is haar koopwaar over de hele wereld verkrijgbaar. En die mooie bos van Negin, die is hiervoor natuurlijk de perfecte reclame.

Instagram

Mevrouw is één van de eerste echte influencers die wij kennen in Nederland. Met een bereik van 7 miljoen volgers is zij niet alleen in ons land een ding, nee, over de hele wereld kennen ze deze Nederlandse schone. Negin is vaak te vinden in het buitenland en leeft een aardig luxueus leventje, als we de foto's mogen geloven. Op Instagram laat ze genoeg zien. Geen straf ook trouwens.

Familie

Mirsalehi woont samen met haar verloofde, zoontje en hond in Amsterdam. Ook het kantoor van haar bedrijf is in onze hoofdstad gevestigd. Zo is ze dichtbij haar familie en vrienden. Een echt familiemens met een gezamenlijke business. En dan ook nog eens eentje met prima genen, getuige haar Instagram-pagina.

Wij blijven in ieder geval graag naar dit soort plaatjes kijken, dus blijf vooral zo doorgaan, Negin. Dan smeren wij ondertussen even wat honing in onze haardos. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Entertainment
  • AD, Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress