Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wielrenster Puck Moonen showt trots haar afgetrainde bilpartij

Met zo'n achternaam ligt dit natuurlijk geheel in de lijn der verwachting.

Puck Moonen

Puck Moonen, wie kent haar niet? De bloedfitte wielrenster was als prof niet eens echt succesvol - en viel zelfs behoorlijk vaak uit tijdens wedstrijden - maar viel tóch op. Niet per se vanwege haar fietstalent, wel om haar verschijning. Puck ziet er namelijk prachtig uit. Zowel met als zonder wielrenpakje.

Haar mooie koppie en fitte lijf bleken bovendien goed voor een sloot volgers op social media - de teller op Instagram staat inmiddels zelfs op meer dan 727 duizend.

Door de combinatie van een poepstrak trainingsschema en een dosis goede genen sleepte ze in 2017 zelfs de titel Mooiste Sportvrouw van Nederland binnen. Een prijs die ze trouwens met gemengde gevoelens int ontvangst nam, omdat in sportief opzicht nog niet was waar ze wilde zijn.

Gepasseerd station?

Is de top van de wielersport inmiddels een gepasseerd station voor Moonen? De Brabantse schoonheid is 27 jaar en lijkt vooral geld binnen te harken met haar werk als influencer. Toch heeft ze niet lang geleden haar wielercarrière opnieuw leven ingeblazen door bij GRC Jan van Arckel te tekenen.

Moonen op Wielerverhaal.com: "Ik heb nu wel de motivatie om wat te maken van mijn carrière en in de juiste flow te geraken."

De billen van Puck

Daarnaast blijft Puck zich richten op social media, laat ze weten. Fotootje hier, videootje daar. Zoals onderstaande serie, met als hoogtepunt een plaat van Pucks afgetrainde achterkant (paar klikjes naar rechts).

O'Keeffe

Voor alle vrijgezelle kerels die denken: 'Daar zou ik wel een tandem mee willen delen', Puck is helaas bezet. In het verleden had de wielrenster relaties met veldrijder Eli Iserbyt en BMX-wereldkampioen Twan van Gendt, tegenwoordig is ze samen met oud-autocoureur Callan O’Keeffe. De Brit was in het verleden een veelbelovend talent op het circuit en op een gegeven moment zelfs het jongste lid van het Red Bull Junior Team. Tegenwoordig runt hij een bedrijf om coureurs op te leiden.

Entertainment
  • Wielerverhaal, Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress