Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fit, fitter, fitst: Jutta Leerdam knalt heerlijk filmpje online

Jutta is klaar voor de wereldkampioenschappen van aankomend weekend.

Jutta Leerdam

Een van de meest succesvolle vrouwen op ijzers van dit moment: Jutta Leerdam. Deze winter pakte de beeldschone blondine meermaals goud op de duizend meter: in Stavanger, Thialf en Calgary. Kortom, de koele sportvrouw is on fire.

Dat belooft wat voor komend weekend, wanneer de de ISU WK Afstanden op het programma staan in Heerenveen. Jutta is daar vanzelfsprekend weer van de partij.

'Hard getraind'

Gister plaatste de 24-jarige atlete een filmpje op haar Instagram-pagina, om te laten weten dat ze er helemaal klaar voor is. En aan haar bloedfitte lijf te zien, hebben de voorbereidingen hun vruchten afgeworpen. Al is Leerdam voor het oog eigenlijk nooit echt uit vorm.

"De laatste dagen voordat de wereldkampioenschappen beginnen dit weekend", schrijft ze bij de video. "De laatste voorbereidingen worden getroffen. Ik heb al de juiste dingen gedaan. Ik heb hard getraind, ben honderd procent gefocust, heb gezond gegeten en ik ben helemaal weer hersteld."

Tot slot bedankt ze haar sponsor Body&Fit Nederland. "Ik heb zin in het weekend. Wie zie ik in Thialf?"

Vrijgezel

De video is binnen 24 uur goed voor meer dan 230.000 likes. Iets dat wel vaker gebeurt als Jutta een filmpje of foto het internet op gooit. Vooral het wat meer casual materiaal - Jutta is niet vies van een bikinifoto op z'n tijd - doet het goed bij de volgers op social media.

Vrijgezel

Aan aandacht, likes en opmerkingen geen gebrek, zien we aan haar tijdlijn. Of ze iets met die aandacht doet? Wie weet. Sinds een tijdje is ze in ieder geval weer vrijgezel.

Volgens Jutta was de reden voor haar breuk met Koen Verweij het feit dat ze in twee verschillende fases van hun leven zaten. Andere geluiden, vooral uit de hoek van de juicekanalen, hadden het vooral over het vermeende vreemdgaan van ex-vriend en collegaschaatser Koen als bom onder de relatie.

Entertainment
  • Instagram Jutta Leerdam
  • NL Beeld / Proshots