Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kerel in supermarkt wil met snikkel betalen, caissière belt politie

De man wilde niet met geld maar met centimeters afrekenen...

Betalen

Boodschapjes op de band, eindelijk aan de beurt bij de kassa en... o jee, geen portemonnee. Het kan de beste overkomen. In dit geval was het echter niet 'de beste', maar een halve zool die de boel op een behoorlijk bizarre manier wilde oplossen.

Zijn naam: Guy Willis, een inwoner van het Britse plaatsje Warrington. De 34-jarige Brit had vorige ontzettend veel zin in een drankje. Maar toen hij in de supermarkt een mooie fles drank had uitgezocht en deze wilde afrekenen, schrok de caissière zich het schompes. Willes toverde namelijk niet z'n wallet, maar z'n willy tevoorschijn.

Opgepakt

'Kan ik hier ook met mijn penis betalen?' vroeg de 34-jarige Brit, die zich kennelijk van geen kwaad bewust was. 'Neen', aldus de kassamevrouw. Niet omdat de klant enkele centimeters tekort kwam, maar omdat de desbetreffende supermarkt alleen ponden accepteert.

De caissière vroeg Willes dan ook zijn broek weer aan te trekken en belde de politie. Willes schrok daarvan en sloeg op de vlucht, maar werd vrij snel in zijn kladden gegrepen.

Inmiddels heeft de rechter besloten dat de beste man een boete van 350 pond moet betalen (ook justitie accepteert een geslachtsdeel niet als wettig betaalmiddel). Daarnaast komt Willes op een lijst met zedendelinquenten en moet hij verplicht een traject volgen omdat men vermoedt dat hij een alcoholverslaving heeft.

Bizar
  • de Telegraaf
  • iStock