doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Waarom een erotische massage hét ideale uitstapje is

Tijd voor ontspanning!
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d7e5cde53bd img{#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d7e5cde53bd img{#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d7e5cde53bd img{#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-63d7e5cde53bd img{#fig-63d7e5cde53bd img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}massage

Een lekkere massage op z'n tijd; daar houden de meeste mannen wel van. Het is een prettige manier om even helemaal te ontspannen. Genoeg ontspanning is belangrijk voor je hoofd en je lijf, dus des te meer redenen om af en toe een massage te boeken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Naast een gewone massage kun je gaan voor een erotische massage. Jarenlang rustte er een taboe op erotische massages, maar dat is helemaal nergens voor nodig want het is dé ultieme manier van ontspannen. We vertellen je er graag meer over.

Erotische massage: wat is dat precies?

Erotische massages worden ook wel sensuele massages genoemd. Het zijn high-end massages met klasse waarbij spanning en genieten voorop staat. De massagetechniek die hierbij wordt gebruikt, heeft als grootste doel om iemand lekker te laten relaxen en/of om het seksueel verlangen van iemand op te wekken. Op die manier wordt een erotische massage als een vorm van voorspel gezien waarbij sensualiteit altijd voorop staat. Er zijn steeds meer mannen die gebruik maken van een erotische massagesalon, maar ook vrouwen en stelletjes weten de weg naar zo'n salon alsmaar beter te vinden.

Dat is niet voor niets het geval, want hoe fijn is het om 100% relaxed weer naar huis te gaan? Veel mensen zijn nieuwsgierig naar zo'n massage maar vinden het toch lastig om een eerste stap te zetten en een afspraak in te plannen. Ze zijn bang dat het taboe nog niet helemaal weg is of dat het toch als iets raars bevonden wordt. Dat is zonde, want een erotische massage is eigenlijk een heerlijk ontspannend cadeau voor jezelf. Je dompelt je even helemaal onder in een sensuele wereld en gaat als herboren naar huis. En daarom is zo'n massage een aanrader.

Hoe werkt een erotische massage ongeveer?

Verspreid over Nederland vind je meerdere salons waar je terecht kunt voor een erotische massage. Hierbij is iedere massage uniek, maar zal het proces overal wel een beetje hetzelfde zijn. Je wordt altijd ontvangen door een gastvrouw en je hebt vervolgens de keuze uit een masseuse die jou gaat masseren. Dit gebeurt altijd volledig discreet en in een ontspannen ruimte. Er wordt meestal kalmerende muziek gedraaid, de lichten worden gedimd en de masseuse is schaars en sensueel gekleed. Dat is de basis van een erotische massage. Je gaat liggen en je hoeft zelf verder niets te doen.

De masseuse gaat vervolgens aan de slag met olie, strelingen, sensuele aanrakingen en diverse massagetechnieken. Met behulp van die olie is het voor de masseuse gemakkelijker om je lichaam te kneden en te strelen. Laat de masseuse de leiding nemen en je zult zien dat het een ervaring voor het leven is. Natuurlijk mag en kan je wel gewoon aangeven wanneer je iets niet prettig vindt of wanneer je liever hebt dat een bepaalde handeling anders gaat. In deze aflevering van Spuiten en Slikken zie je meer over hoe zo'n erotische massage in z'n werk gaat.

Happy end bij een erotische massage

In principe hoort een happy end bij een erotische massage. Ongeveer 99% van de bezoekers eindigt met een orgasme aan het einde van de massage. Hoewel dit natuurlijk niet een 'moetje' is, is het maar lastig om jezelf in te houden wanneer je optimaal geniet van zo'n fijne behandeling. Wanneer je dit niet wenst, kun je dat uiteraard aangeven. Wat goed is om te weten is dat sensualiteit altijd centraal staat. Verwacht dus schone ruimtes, een fijne sfeer en de beste hygiëne. Je kunt je hier dus prima lekker laten gaan; misschien heb je daarom juist wel een erotische massage geboekt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Meestal zijn er verschillende massages waaruit je kunt kiezen, zodat je voor een massage gaat die het beste bij je past. Je hebt onder andere de keuze uit de volgende erotische massages (afhankelijk van de locatie):

- Body to body massage: een massage waarbij een naakte masseuse rimtisch over je lichaam glijdt met warme olie en romig schuim. Hierbij is extra aandacht voor je erogene zones.

- Relax massage: heb je voor het eerst een erotische massage dan is een relax massage een idee. Hierbij wordt een klassieke ontspanningsmassage gecombineerd met een vleugje erotiek.

- Erotische sportmassage: een sportmassage met een erotisch happy end.

- Parenmassage: met deze massage kun je spanning in je relatie brengen door een onschuldige en sensuele parenmassage aan te gaan met je partner.

- Erotische VIP massage: deze massage is het meest uitgebreid van alle massages en zal je erogene zone extra aandacht krijgen.

- Erotische hamam massage: een erotische massage op een warme hamam steen en inclusief een heerlijk bad gevuld met etherische olie.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met massagewereld.com.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws