Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de vrouw van Oranje-keeper Andries Noppert

Helaas dames, de kersverse cultheld is bezet. En wel door deze dame.

Noppert

Bij NAC werd hij afgeschreven, zijn avontuur bij het Italiaanse Foggia in de Serie B mislukte en bij Dordrecht raakte hij geblesseerd. Nee, lange tijd zag het er niet naar uit dat Noppert voor Oranje zou keepen.

Toch werkte de Fries zich uiteindelijk bij Go Ahead op van tweede keeper tot basisspeler, en maakte een transfer naar Heerenveen. Daar deed hij het de afgelopen tijd zo degelijk dat hij geselecteerd werd door Van Gaal. Tot grote verbazing van velen.

Maar daar hield het sprookje niet op. Ome Louis bombardeerde de boomlange ballenvanger zelfs tot eerste keeper en liet hem debuteren tegen Senegal. Met succes. De beste man verrichtte meerdere reddingen en hield de nul. Andries Noppert, wat-een-fenomeen.

'We lopen allemaal te zeiken'

Inmiddels is Andries uitgegroeid tot cultfiguur, met name door zijn interviews. De doelman spreekt zich uit en lijkt nauwelijks mediatraining te hebben gevolgd. Heerlijk en verfrissend om naar te kijken.

Zo gaf hij aan dat we in Nederland "allemaal lopen te zeiken dat we geen goede keepers hebben". Terwijl we daar volgens de 28-jarige doelman zelf verantwoordelijk voor zijn. "We geven jonge keepers geen kans."

Over zijn opvallende mediaoptredens zegt Noppert zelf het volgende: "Ik denk niet altijd na over dingen die ik zeg. Dat is niet altijd goed, maar wel eerlijk."

Amen Andries. Amen.

Vrouw

Ook op privégebied heeft Andries het tegenwoordig goed voor elkaar. hij is namelijk al een aantal jaren samen met Sarena, een blondine met wie hij in 2019 zelfs in het huwelijksbootje stapte. In maart 2022 verwelkomden de twee hun eerste kindje, een zoon genaamd Daan.

Hoe de toekomst eruitziet voor Noppert? De tijd zal het leren. Mocht hij blijven schitteren op het WK dan kan de interesse in de Nederlandse keeper zomaar fors toenemen.

Vanmiddag speelt hij in ieder geval zijn tweede wedstrijd voor Oranje, die tegen Ecuador. Volgende week is Qatar nog aan de beurt. Maar hé, als 'The Tower of Jouwer' deze lijn doortrekt is er niks aan het handje en kunnen we de volgende ronde al ruiken.

Entertainment
  • Grazia
  • Pro Shots / Stanley Gontha