Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wordt naar winkel gestuurd door zijn vrouw, komt terug met winnend lot

De 46-jarige Preston Maki uit Michigan (VS) is de held van zijn familie. Niet zozeer omdat hij de man des huizes is, maar wel omdat hij een enorme geluksvogel is gebleken.

Loterij

Je kent vast de situatie; vrouwlief is een boodschap vergeten en vraagt of manlief onderweg naar huis nog even langs de winkel wil voor een stuk groente of de juiste saus. Eenmaal in de winkel vult manlief zijn karretje met worst, nootjes, bier, wellicht een deel van de gevraagde boodschappen en een lot voor een loterij. Zo ook bij Preston. In zijn geval bleek hij echter niet zomaar een lot te hebben gekocht.

Bij thuiskomst is er wellicht nog wat geklaagd over de overvloed aan boodschappen waarmee Preston thuiskwam, maar dit was van korte duur. Het lot dat hij had ingeslagen bleek prijswinnend te zijn. In één klap waren hij en zijn vrouw 190 duizend dollar rijker.

"Ik was bijna klaar op het werk, toen mijn vrouw appte. Ik zou nog even voor het avondeten naar de supermarkt gaan. Bij de kassa zag ik de Fantasy 5 loten, met een jackpot van bijna 2 ton", aldus Preston. Ondanks de duidelijke instructies van zijn vrouw, kon hij het niet laten om een lot te vragen en 5 getallen te kiezen.

"De volgende ochtend zat ik aan het ontbijt en opende ik de app van de loterij, om te zien of we nog iets gewonnen hadden. Ineens had ik de jackpot gewonnen! Het was een onbeschrijfelijk gevoel." Het gewonnen geld deelt Preston met zijn familieleden.

Lifestyle
  • Michigan Lottery