Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dreetje doorbreekt maandenlange mediastilte: ‘Ik ben cold turkey gestopt'

'Ik deel met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan.'

André Hazes

Na een lange periode onder de radar geleefd te hebben, doorbreekt André Hazes zijn mediastilte. Op Instagram deelt de zanger dat hij een heftige tijd achter de tijd achter de rug heeft, maar ook dat hij klaar is voor zijn comeback.

‘Meest donkere periode van mijn leven’

Voor het eerst sinds december deelt André weer een foto op Instagram. Het portret gaat gepaard met een uitgebreide tekst. “Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat”, begint de zanger. André windt er geen doekjes om: “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden.”

Professionele hulp

“Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had”, vervolgt de 28-jarige. “Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

Docu op Videoland

De zware periode waar André doorheen is gegaan, is binnenkort ook te zien in een Videoland-documentaire: Crossroads. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire”, zegt de zanger daarover.

Comeback gepland

Tot slot deelt André Hazes goed nieuws voor zijn fans: er staat een terugkeer naar het podium op de planning. “Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijtraken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André,” sluit de zanger af.

Entertainment
  • Grazia, Instagram
  • BrunoPress/Heukers Media/Brunopress.nl