doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kraantje Pappie over zoenen met Yolanthe Cabau: 'Voelde als autorijden'

Rapper Kraantje Pappie, aka Alex van der Zouwen, mag zich sinds kort ook acteur noemen. Zo is de muzikant te zien in deel 2 van F*ck de Liefde, waarin hij Mooie Max speelt. Zijn love interest is Bo, gespeeld door Yolanthe Cabau. Maar hoe was het voor Kraantje Pappie om zijn acteerdebuut te maken, en meteen een zoenscène met Yolanthe op te nemen?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5391cebbcc img{#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5391cebbcc img{#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5391cebbcc img{#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-62c5391cebbcc img{#fig-62c5391cebbcc img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Kraantje Pappie over zoenen met Yolanthe Cabau: 'Voelde als autorijden'

Kraantje Pappie maakt zijn acteerdebuut in F*ck de Liefde 2, die nu op Netflix staat, maar hoe kwam hij eigenlijk op het idee om te gaan acteren? "Ik was voor deel 1 van F*ck de Liefde gevraagd, alleen toen ging het agendatechnisch niet", deelt de rapper in de nieuwste Playboy. "Toen ze me voor deel 2 weer checkten, kon ik. Ik vond de cast leuk en ik wilde uitzoeken of ik kon acteren, of het iets voor me was."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Acteren

De artiest vervolgt dat hij niet megazenuwachtig was om zijn acteerdebuut te maken, maar dat hij zich wel afvroeg hoe het voor Yolanthe, zijn tegenspeelster, zou zijn. "Voor mezelf vond ik het dus niet zo spannend, ik dacht eerder: is dat niet kut voor Yolanthe? Zo van, we stoppen er even een bekende rapper in?"

"Toen ik haar zag, zei ik: ‘Hoi, ik ben Alex, ik kom een rol spelen en we moeten ook zoenen.’ Ze zei: ‘Het wordt een topdag, we hebben leuke scènes, laten we die zo samen doornemen.’ Yolanthe is een superster. Ze speelt focking goed en is professioneel."

Zoenen met Yolanthe

Kraantje Pappie speelt rapper Mooie Max: een nieuwe cliënt van Bo (gespeeld door Yolanthe). Mooie Max krijgt een oogje op Bo en dat betekende dat Yolanthe en Kraantje Pappie samen ook een zoenscène moesten opnemen. Hoe beviel dat Alex eigenlijk? "Die zoenscène voelde als autorijden: let op je spiegels, binnenspiegel, buitenspiegel, let op je houding, ja, nú die kus. Het was zo technisch, ik had niet het idee dat ik even lekker stond te zoenen."

In de nieuwste Playboy vertelt Kraantje Pappie meer over zijn carrière, de liefde voor Groningen en het vaderschap. Donderdag in de winkel.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws