Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bennie Jolink steunt Johan Derksen: 'Preuts gelul'

De oud-voorman van Normaal mengt zich ook in de discussie rond de uitspraken van Johan Derksen. "Stelletje hypocriete slijmerds."

Bennie Jolink

Heel Nederland buitelt over elkaar heen om iets te vinden van het 'kaarsverhaal' dat Johan Derksen afgelopen dinsdag tijdens Vandaag Inside vertelde. 'De Snor' wordt door zijn anekdote inmiddels gecanceld door meerdere sponsoren en partijen waarmee hij samenwerkt. Sterker, zojuist heeft Talpa bekend gemaakt dat de stekker uit het programma is getrokken. VI keert niet meer terug op de buis. Ophef compleet.

'Preuts gelul'

Maar lang niet iedereen vindt dat terecht. Derksen heeft genoeg medestanders en de oud-frontman van Normaal is er daar absoluut eentje van.

"Stelletje hypocriete slijmerds, die niks van de 60er en 70er jaren begrijpen. We hebben vrouwen meegemaakt die voorstellen deden, waar de duivel een kleur van zou krijgen!", aldus Bennie. "Of we er wel of niet op in gingen, laat ik in het midden, maar als overtuigd feminist, kan ik zeggen dat ik nooit iets tegen de zin van een vrouw heb gedaan. Maar wat er nu voor preuts gelul plaats vindt, gaat alle perken te buuten."

Vooral de cancelcultuur en het feit dat mensen zo snel een meninkje hebben over een ander lijkt Jolink te steken. "Ali B is een kutmarrokaan, the Voice was één grote misbruiksessie", schrijft de zanger op spottende toon, "net als al die programma's waarin jonge meiden graag beroemd willen worden en ik walg van ouwe muzikanten, die op jonge meiden geilen."

'Onschuldig verhaal'

Het verhaal dat Derksen vertelde (vermoedelijk de afgezwakte versie, waarin de voetbalanalist stelt de vrouw niet gepenetreerd te hebben) is wat Jolink betreft onschuldig. Gewoon wat "dronken lolmakerij", zo stelt hij. "WAT EEN (preutse, betweterige) TIJD LEVEN WE IN!!!!!!!!!!!!!" Kortom, Derksen wordt vol gesteund door zijn generatiegenoot.

Entertainment
  • Shownieuws, Facebook
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl