Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man doet 'helikopter' na met penis in McDonald's

Eens in de zoveel tijd delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit november 2019, de bijzondere helikopter.

Man doet 'helikopter' na met penis in McDonald's

Een dronken man stapte om 5 uur ’s ochtends een McDonald in Edinburgh binnen, sprong op de balie, trok zijn broek naar beneden en zwaaide zijn penis in het rond.

Dansen

Ryan Dolan (29) stond twee meter van de toonbank toen hij 'out of the blue' zijn kleren uittrok en begon 'te spelen’ met zijn penis, vertelde de politie. Medewerkster, Nicole Lavelle vertelde dat Dolan, nadat hij zijn ondergoed had uitgetrokken, hij zijn penis en testikels liet zien en daarna begon te dansen. Vervolgens trok Dolan zijn broek weer omhoog, maar sprong toen over de voorste balie naar de personeelsruimte en trok zijn kleren weer uit.

Boete

De politie werd niet veel later door het personeel ingelicht. Dolan zelf heeft weinig herinneringen aan het incident, maar is al twee keer eerder opgepakt voor vergelijkbare overtredingen. Dolan pleitte afgelopen woensdag schuldig aan het plegen van daden van openbare onfatsoenlijkheden en kreeg een boete van omgerekend zo’n 560 euro.

Bizar
  • Unsplash