Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-manager Lil Kleine: 'Jij hebt echt een aantal corrigerende tikken nodig, gap!’

Daniëlle van Aalderen, de ex-manager van Lil’ Kleine, is absoluut niet te spreken over het gedrag van de rapper. 

Ex-manager Lil Kleine: 'Jij hebt echt een aantal corrigerende tikken nodig, gap!’

Nadat dit weekend een video lekte waarin te zien is dat Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes mishandelt, is heel bekend Nederland in rep en roer over de situatie rond het stel. Het regent steunbetuigingen voor Jaimie en beschuldigingen tegen Lil Kleine, maar één vraag overheerst: gaat Jaimie eindelijk bij de rapper weg?

Eén van de meest uitgesproken personen over Lil Kleine, zijn ex-manager Daniëlle van Aalderen, windt er geen doekjes om. “Meid, Jamie Vaes, is het nou niet een keer genoeg geweest?” schrijft ze op Instagram. “Hoeveel langer wil jij jezelf nog zo laten behandelen en mishandelen? Als jij nu niet kiest voor jezelf en je zoontje, dan ben jij geen moeder maar een loeder. Dit is geen gezonde situatie voor een kind!”

Corrigerende tikken

Na haar boodschap aan Jaimie Vaes is Van Aalderen nog niet klaar. Als het om de vriend van Jaimie gaat, heeft Danielle ook nog het één en ander te melden. “Wat ben jij, Lil Kleine, in godsnaam aan het doen?” vraagt ze zich af. “Jij hebt echt een aantal corrigerende tikken nodig gap!”

Het is overigens niet de eerste keer dat de oud-manager kritiek uit op de rapper. Toen hij beroofd werd en zijn horloge verloor, kreeg Kleine ook een veeg uit de pan. "Even kleine kanttekening, ik vind niet dat iemand beroofd mag worden", aldus Van Aalderen. "MAAR wanneer je al jaren lang niet nadenkt en mensen al jaren de ogen uitsteekt met tof doen met spullen van tientallen duizenden euro's waar de meeste van zijn volgers geen nagel hebben om aan de reet te krabben en drie hoog achter wonen, dan komt er een moment dat iemand denkt FOCK YOU!"

"Is dit dan rechtvaardig? NEE, maar is het slim van Lil Kleine om zichzelf te profileren alsof hij Toni Montana is, terwijl eigenlijk is het een skinny polder rappertje. Je komt niet uit de ghetto, wat doe je stoer. Je bent niet onaantastbaar, DUS doe rustig en koester je materialismedrang in stilte. Wanneer je jezelf niet kan verdedigen en niet zo sterk bent, wees slim. Niemand gaat die kogel voor je opvangen, vriend!”

In de cel

Lil Kleine zit op dit moment achter slot en grendel. Kort nadat de beelden van de mishandeling op het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer verschenen, werd hij gearresteerd door de politie in Amsterdam. Tot het moment van een eventuele voorgeleiding aan een rechter-commissaris of een heenzending doet de politie geen mededelingen meer.

Entertainment
  • BrunoPress