Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wauw: dit is de belachelijk knappe vriendin van Mart Hoogkamer

Eerlijk is eerlijk: met haar zou menig man wel een duik in een bad Bacardi willen nemen.

Mart Hoogkamer

2021 was toch wel het jaar van Mart Hoogkamer. De zanger stond eerder vooral bekend als degene die met een gouden strotje Unchained Melody ten gehore bracht op een Spaanse playa, maar scoorde nu plotsklaps een volwaardige hit: Ik Ga Zwemmen. Het zeer aanstekelijke nummertje schalde op een gegeven moment tijdens elke barbecue, huiskamerparty en op menig strandfeestje wel uit de speakerset. Een meezinger pur sang. Waarvan akte.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Mart eind 2021 onze Echte Mannen Top 100 binnenstormde. Vanuit het niks naar, jawel, plek 3. Net achter Peter R. de Vries en Max Verstappen. Lang verhaal kort: het gaat Hoogkamer voor de wind.

Jennifer van Ooijen

Komt nog eens bij dat de jonge volkszanger tegenwoordig een bijzonder knappe dame aan z'n zijde heeft: de 27-jarige Jennifer van Ooijen. Is trouwens in het verleden ook wel eens anders geweest; de twee hebben d'r een handje van af en toe uit elkaar te gaan. Maar hé, 't kan niet altijd feest zijn.

Op dit moment is het in ieder geval dikke mik en als we Jennifer zien, dan kunnen we ons voorstellen dat Mart daar wel content mee is.

Wat doet Jennifer?

Goed, van de zanger weten we natuurlijk wat hij doet - vooral heel veel watertrappelen in alcoholische drank met citroensmaak - maar Jennifer zit ook niet stil. De brunette runt een fashion boutique en smeert daarnaast als make-up artieste gezichten vol met kleurtjes en poedertjes.

Wat ze ook graag doet: foto's maken van zichzelf. In restaurants, bij de kerstboom, achter het stuur. Maar of ze nu heel toepasselijk bij het zwembad in bikini poseert, of in een jurkje op de roltrap, Jennifer weet er altijd wel een fijne kiek van te maken. Dat mag gezegd worden.

Entertainment
  • Man Man
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl, Instagram