Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Carnavalskostuums: de één is er een jaar mee bezig, de ander gaat voor last minute

Hopelijk kunnen we in 2022 carnaval weer groots vieren met liters bier, foute muziek én spectaculaire carnavalskostuums. Weet jij al wat je dit jaar aan gaat doen? Ga je voor een uitdagende look of wil je liever je mede-feestvierders aan het lachen maken? Ga je voor klassiek of kies je liever een trendy kostuum. Wij helpen je op weg: dit zijn de leukste carnavalsoutfits van 2022. 

Carnavalskostuums: de één is er een jaar mee bezig, de ander gaat voor last minute

Squid Game: dé populairste carnavalskleding van het jaar

De Koreaanse Netflix-serie ‘Squid Game’ is je dit jaar vast niet ontgaan. In de serie doen honderden mensen mee aan een sadistisch overlevingsspel. Elke ronde spelen zij kinderspelletjes. Verliezers worden zonder pardon doodgeschoten en de winnaar krijgt een grote geldprijs.

Ben jij op zoek naar hippe carnavalskleding ideeën? Laat deze serie dan je inspiratie zijn! In Squid Game dragen de deelnemers namelijk een groen-blauw trainingspak. Bewakers dragen een rode. Beide de ideale outfit-keuze voor carnaval 2022.

Lachen, gieren, brullen met een piggyback kostuum

Gaat carnaval door dit jaar en wil jij deze editie de lachers om je hand krijgen? Ga dan voor een piggyback kostuum. De truc met deze outfits is dat het broekdeel van het kostuum een figuur is. Hierdoor lijkt het alsof je door iets gedragen wordt. Een struisvogel, een stier, een kabouter of zelfs Donald Trump: de opties zijn eindeloos.

Al met al is er genoeg om uit te kiezen dit jaar! Maar let op: met het bestellen van carnavalskleding kun je niet vroeg genoeg beginnen! Alleen op die manier ben je verzekerd van jouw favoriete outfit.

Sexy politieagent

Ga je liever voor een klassieke carnavalsoutfit? Misschien is het politieagent-kostuum dan wel iets voor jou. Laat de feestgangers maar eens zien wie er de baas is! Van dat bloedmooie meisje in haar schoolmeisjes-outfit tot die maffe jongen in zijn clown kostuum. Wil je extra uitpakken en even goed je afgetrainde bovenlichaam tonen? Draag dan een nauwsluitend overhemd of zet wat extra knoopjes open.

Britney, Britney, Britney!

Er is geen enkele popster die onlangs zo vaak in het nieuws is geweest als Britney Spears. Om #FreeBritney te vieren, kiezen veel vrouwen voor een Britney Spears carnavalsoutfit. De bekende schoolmeisjesoutfit is het meest populair. Wil je hier als man slim op inspelen? Kies dan voor een foute schoolmeester outfit en lees alle schoolmeisjes die je tegenkomt de les!

Lifestyle
  • Pro Shots