Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nog twee vermeende slachtoffers Marco Borsato hebben zich gemeld

De geruchten rondom Marco Borsato kwamen gisteren tot een hoogtepunt toen bekend werd dat een 22-jarige dame aangifte tegen de zanger had gedaan wegens seksueel misbruik. Gisteravond werd duidelijk dat nóg twee vermeende slachtoffers zich hebben gemeld.

Marco Borsato

De nu 22-jarige vrouw deed aangifte omdat de zanger haar vanaf haar vijftiende zou hebben misbruikt. Volgens De Telegraaf was Borsato bevriend met de ouders van het meisje. Toen haar vader overleed, zou hij als een soort ‘pleegvader’ hebben gefungeerd.

Reactie

Niet veel later reageerde de Rood-zanger op de beschuldiging. “Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, bracht de zanger via zijn advocaten naar buiten. “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Nog twee meldingen

Misdaadverslaggever John den Heuvel riep gisteren andere slachtoffers op om zich ook te melden en het lijkt erop dat er na zijn oproep twee nieuwe meldingen omtrent misbruik van Borsato zijn binnengekomen. Dat maakte Mick van Wely, met wie Van den Heuvel het verhaal publiceerde, gisteravond bekend bij praatprogramma Beau. Het zou gaan om ‘twee partijen die spreken namens de vermeende slachtoffers’. Van Wely: “We zullen met hen gaan praten. Ik ben benieuwd naar hun verhaal.”

Nieuws
  • T&W
  • www.brunopress.nl