Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dochter Hugo de Jonge wil niet meer met hem over straat

Zo’n plekje als coronaminister heeft zo zijn voordelen. Goed salaris, beetje horeca pesten, lekker de baas over iedereen spelen. Maar het leven van Hugo gaat niet over rozen.

Dochter Hugo de Jonge wil niet meer met hem over straat

Vandaag verscheen de smoel van Hugo de Jonge opeens op de cover van tijdschrift LINDA. De demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft tussen alle persco’s en kamerdebatten door blijkbaar de tijd gevonden om een interview te geven aan Mevrouw de Mol. Daarin houdt hij zich grotendeels stil over het hele coronagebeuren, maar over zijn privéleven liet hij wel het één en ander los.

De coronaminister liet onder andere vallen dat hij de deur niet uit kan zonder dat hij wordt aangesproken. Mede daarom wil zijn dochter niet meer met hem mee naar de supermarkt: "Er zijn wel momenten waarop ze thuis graag zouden willen dat ik een normale baan had gehad”, laat De Jonge vallen in het interview.

Haatreacties

De kritiek die Hugo in het dagelijkse leven om de oren krijgt geslingerd is vaak niet mals. Sterker nog, de demissionair minister krijgt nogal wat bedreigingen in de brievenbus. ‘Soms zo’n 10.000 stuks op één dag’, liet hij eerder weten in een interview met De Volkskrant.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress