Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geer over Goors verhuizing naar Dubai: 'Heeft hij vroeger niet lang genoeg in de zandbak kunnen spelen?'

Geer liet eerder al weten dat hij Goors verhuizing naar Dubai "fantastisch nieuws voor Nederland" vindt. En inmiddels heeft de flamboyante zanger zich wederom uitgelaten over de migratie van zijn vroegere maatje.

Gerard Joling

Even ter verduidelijking: Gordon peert 'm. Hij heeft het gehad met Nederland, helemaal nadat hij op brute wijze in zijn woning werd beroofd afgelopen september. De zanger/presentator is toen in zijn eigen huis vastgebonden, geslagen, met de dood bedreigd en beroofd door twee mannen. Onder andere zijn betaalpassen, sieraden en dure Rolex werden daarbij buitgemaakt.

Reden genoeg voor Gordon om z'n biezen te pakken. "In Dubai gaat je hand eraf, als je daar wat steelt", zegt hij in het Belgische programma Waarheid, Durven of Doen. "Het is veilig, het is mooi... het is veilig."

'Zandbak'

De plannen van Gordon om Nederland achter zich te laten, bereikten zijn vroegere showbiz-wederhelft Gerard Joling ook. Destijds reageerde Joling nog met de vriendelijke woorden: "Laat hem daar zo lang mogelijk blijven! Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!"

Dat was in juni. Inmiddels heeft Gordon de daad bij het woord gevoegd en al meermaals voet op Dubaiaanse bodem gezet. "Ik dacht dat het een grap was joh", reageert Geer in De Ochtendshow op 538. "Maar heeft 'ie vroeger niet lang genoeg in de zandbak kunnen spelen?"

'Niet zo'n fijn land'

Daarna uit de Topper wat oprechte bedenkingen bij Gordons plan, maar wenst hem vervolgens het allerbeste. Op z'n Jolings, dat dan weer wel.

Geer: "Dat meen je niet. Maar dat is toch een heel eh... eh... helemaal niet zo'n fijn land voor homoseksuelen, of wel? Oh nou ja, goed. Ik wens hem in ieder geval heel veel sterkte en veel plezier. Ik zou zeggen, stuur een zandloper erheen."

Entertainment
  • Shownieuws, Radio 538
  • Pro Shots/Zuma Press