Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon helemaal klaar voor verhuizing naar Dubai: 'FF inburgeren'

Gordon vertrekt naar Dubai. Hij is Nederland zat. De zanger en presentator maakte zijn opmerkelijke besluit enige tijd terug al bekend, maar deelt inmiddels al kiekjes van zichzelf in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. 'Ff inburgeren', aldus Goor zelf.

Gordon

"17 oktober ga ik weg", vertelde Goor eerder al in het Belgische programma 'Waarheid, Durven of Doen'. Op de vraag 'Wat ga je daar doen?' deelde hij een verhaal over een incident dat in september vorig jaar plaatsvond. Gordon is toen in zijn eigen huis vastgebonden, geslagen, met de dood bedreigd en beroofd door twee mannen. Onder andere zijn betaalpassen, sieraden en dure Rolex werden daarbij buitgemaakt.

"Daar heb ik zo'n enorme klap van gehad, qua veiligheid", legt de zanger en presentator uit. "Ik denk als je dat één keer hebt meegemaakt in je leven, dat je vastgebonden wordt en beroofd, geschopt en geslagen, daar kom je nooit meer overheen."

Impact

Vervolgens probeerde Goor in datzelfde programma aan zijn gesprekspartners uit te leggen waarom die traumatische ervaring hem richting de Verenigde Arabische Emiraten heeft gepusht. "In Dubai", zegt hij, terwijl hij zijn arm uitsteekt, "gaat je hand eraf, als je daar wat steelt. Het is veilig, het is mooi... het is veilig."

'Inburgeren'

En blijkbaar is het al zover. 17 oktober is de definitieve verhuizing, maar op Instagram deelt Gordon vandaag al een plaat waarop hij vrolijk en trots poseert in traditionele Arabische outfit. 'Ff inburgeren', luidt de beschrijving.

Op zijn pagina deelt Goor nog meer foto's, waaronder eentje waarop hij zijn hagelwitte tanden bloot lacht voor de imposante skyline van Dubai. Kortom, hij heeft d'r zin an.

Opmerkelijk

Voor wie zich drukmaakt over het feit dat Nederland nu voortaan Gordonloos verder moet: dat is niet zo. De flamboyante tv-persoonlijkheid blijft gewoon werken in Nederland en zal hier ook regelmatig te vinden zijn. Toch maakt zijn vertrek naar Dubai de tongen los, vooral omdat de VAE niet te boek staan als de meest homotolerante plek op aarde.

Entertainment
  • Shownieuws, Instagram
  • Instagram @gordonheuckeroth