Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Prins Bernhard vroeg Chef’Special om gratis optreden tijdens GP Zandvoort

Chef’special kreeg dit jaar het aanbod om op te treden bij het F1-evenement van Zandvoort, voor nop.

Prins Bernhard vroeg Chef’Special om gratis optreden tijdens GP Zandvoort

Het is niet bepaald een makkelijke tijd geweest voor de entertainmentwereld. Kroegen dicht, geen festivals, geen optredens. "Het was voor ons allemaal - de band, de crew, alle collega's - heel shitty dat alle festivals in september als sneeuw voor de zon verdwenen”, vertelde Chef’Special-zanger Joshua Nolet vandaag op Instagram. "Zaterdag gingen tienduizenden mensen de straat op om daar aandacht voor te vragen. We kregen nul reactie uit Den Haag. Niets. Au. Dat doet pijn.”

Prins Bernhard

Alsof dat niet erg genoeg was, werd er nog een flinke schep olie op het vuur gedaan door niemand minder dan Prins Bernhard. De prins van Zandvoort vroeg namelijk aan Chef’Special of ze zo vriendelijk wilden zijn om op te treden bij de Grand Prix… voor nop. Nolet was met stomheid geslagen: “We moesten het doen voor een paar VIP-tickets - who cares?”

Na 2 jaar eindelijk een optreden, zonder betaling, en dan ook nog bij de GP van Zandvoort: het evenement dat als extra dolksteek in de rug van muzikanten en de rest van de evenementensector wél door mag gaan terwijl zij op hun gat moeten zitten. Dat doet toch behoorlijk pijn voor de heren van Chef’Special en dat verwoordt Nolet ook. Hij benadrukt daarbij wel dat er niks mis is met de F1. "Maar het zegt zoveel over hoe er naar muzikanten wordt gekeken, en alles wat daarachter zit."

Entertainment
  • BrunoPress